A10 7870K sistem toplama

Sistemini bu şekilde değiştir. R7 240 ile bir süre idare edebiliyorsan et veya ikinci el olarak satıp bütçenin geriye kalanıyla yani 600TL civarına GTX 950 al. Bu şekilde APU'dan kat kat daha performanslı olacaktır.
Eki Görüntüle 129722

Bu sistemi dizebilirsin. Arkadaş çok iyi bir sistem dizmiş. Ama r7 240 ile idare edemem dersen APU da işini görecektir.

@ottomans58 @MasterWeb
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Ancak bir kaç sorum olacak;
i3 6100 ileriye dönük bir işlemci midir? i5 4460 mıydı neydi o olsa daha mı iyi olur?
Kasa olarak Zalman Z3 PLUS MidTower 600W LE kesin olarak bunu alacağım bu arada :)
1200-1300TL arası kendi cebimden ve mevcut sistemimi R7 240 ile birlikte 600-700 arası bir fiyatta satabileceğimi düşünüyorum.
Bu bilgileri ışığında değerli yorum ve önerilerinizi rica ederim

SkyLake sistemler daha ileriye dönüktür. i3 6100'ü seçmek daha iyi olacaktır. Şimdi, yanlış anlamadıysam 2000 TL'lik bir bütçeniz var. Doğru mudur?

@ottomans58 @MasterWeb
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Ancak bir kaç sorum olacak;
i3 6100 ileriye dönük bir işlemci midir? i5 4460 mıydı neydi o olsa daha mı iyi olur?
Kasa olarak Zalman Z3 PLUS MidTower 600W LE kesin olarak bunu alacağım bu arada :)
1200-1300TL arası kendi cebimden ve mevcut sistemimi R7 240 ile birlikte 600-700 arası bir fiyatta satabileceğimi düşünüyorum.
Bu bilgileri ışığında değerli yorum ve önerilerinizi rica ederim

6100 DDR4 Skylake olduğu için ileriye dönük bir işlemcidir. Eğer bütçe el veriyorsa bir tık yukarısı olan i5 6400 ekleyebilirsiniz. Elinizde ki mevcut sistemi sattığınızı varsayarsak net bütçe ne olur? Ona göre daha performanslı bir şeyler yapabiliriz.

@MasterWeb söylediğin sistem değil 1800, 2100 TL'yi aşıyor. :kararsız:

@MasterWeb @ottomans58 Acaba aşağıdaki gibi bir sistem toplayıp bir süre mesela yaza kadar R7 240 ile idare etsem, GTX 950 ya da daha uygun fiyat/performanslı bir kart alsam, daha mı güzel olur dersiniz?

Capture.PNG

@MasterWeb söylediğin sistem değil 1800, 2100 TL'yi aşıyor. :kararsız:

@MasterWeb @ottomans58 Acaba aşağıdaki gibi bir sistem toplayıp bir süre mesela yaza kadar R7 240 ile idare etsem, GTX 950 ya da daha uygun fiyat/performanslı bir kart alsam, daha mı güzel olur dersiniz?

Eki Görüntüle 129739

Ben de bunu söyledim zaten :)
Aynen öyle yap. R7 240 idarelik olarak kullanabilecek bir kart. Zaten yaza kadar Pascal ve Polaris mimarili ekran kartları çıkarsa ve (İnşAllah) ucuz olursa en güncel olan kartlardan tercih yaparsınız (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı