A10 7870K sistem toplama

Arda10cs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki bilgisayar hakkında bir şey bilmiyorum. O yüzden ar yşağılayıcı yazılaazmazsanız sevinirim. Technopat'ın Youtube kanalında gördüğüm 1500 TL'lik sistem toplama videosundan etkilendim hem fiyatı iyi hemde gösterdiği FPS oranı iyi geldi. Öncelikle arkadaşlar sistem şu ( birkaç parçayı değiştirdim)
AMD A10-7890K*
MSI A68HM-E33 V2
KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek HX324C11T3K2/8
Aerocool GT Black Edition 500W
1 TB 7200 RPM Toshiba DT01ACA100
Kingston Fury 120 GB
[TBODY] [/TBODY]
İşlemciyi bir üst modele taşıdım. Benim için performans önemli olduğu için bir de buna harici ekran kartı takmak istedim fakat yaklaşık 4 saattir uyumlu mu uyumsuz mu sorusu kafamda dolaşıp duruyor. En iyi çözümün bir profesyonele danışmak olduğunu düşündüm ve şu anda bu yazıyı yazıyorum. Bu işletim sistemine
MSI AMD Radeon R7 370 4GB 256 Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 EKran Kartı uyumlu mudur?
Ekran kartının linki MSI Amd Radeon R7 370 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı
Bir tane daha sorum olacak bir de bu ekran kartından beklediğim performansı almak için hangi monitörü kullanmalıyım? Bazı sitelerde istediğiniz performansı almak için HDMI girişi ile bağlamanız lazımdır diyor.
Bu doğru mudur? Bir de 600-650 TL'yi geçmeyecek monitör önerirseniz sevinirim :) seviliyorsun Recep ve Ali abi <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı