A10 7870K Sistem vs G4400 Sistem

HayeletAYİ

Hectopat
Daha fazla  
Yeni çıkan oyunları kaldıracak, en az lowda oynatacak 1400-1500TL arası bir sistem istiyorum 3 resim atacağım 1, 2, 3 diye yazacağım hangisi iyiyse onu yazarsınız.
1.AMD A10 7870K APU SİSTEM:
amd sistem.png

2.PENTİUM 4400+ASUS GTX750 Tİ STRİX OC. Bu sistem bana biraz daha iyi geldi ama daha pahalı eğer APU sistemden daha güçlü bir performans verecekse, bu fiyat farkına deyecekse olur. Ayrıca 2008, 2009'lardan kalma eski bir sistem var. DVD sürücü var kasanın kablo saklama yeri var markası sabah atacağım fotoda gösteririm, bir güç kaynağı eksik o da 500w yeter diye düşündüm. Anakart 2113 MHz RAM destekliyor ama RAM'ler 2666MHz XMP olduğu için sorun olmayacağını düşündüm. Soğutucu stok soğutucusu vardır diye umut ediyorum :D.
intel sistem.png

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest markasından uzak durmanızı tavsiye ederim. Hele iş PSU kısmına geldiğinde arkanıza bakmadan kaçın.

Amd A10 sistemi almak bence daha mantıklı. 1-2 sene sonra performansda düşüklük hissedersen harici ekran kartı takarsın performans sıkıntın olmaz.

r7 360 lı sistem.png

Hocam bu sistemde farcy4 te ultra oynarmıyım ? Gta 5 i very hight ta ? Ekran kartı ile işlemci darboğaz olurmu ?
gtx 950 li sistem.png

Bu sistemde alcağım performansı pentium g4400 lu sistemde alabilirmiyim ? Grafik performansı önemli benim için hight de oynayabileyim bu fiyata aşırı istiyom biliyorum ama :D gta 5 oynayamadım daha black ops 2 de 24 fps alıyorum normalde bütçede olmayınca böle oluyo :/

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı