A10 7870K Sistem vs G4400 Sistem

Benim bütem daha aşşalarda 1550tl ye çok zorladım.Hocam sinerji.gen sitesinden yazmışınız listeyi aslında sistem çok hoşuma gitti ama internetten alışveriş yapmak istemiyorum gidip araştırıp inceleyerek alcam snerji.gen e güvenmediğim için deil babamın sitesi bile olsa bakmadan bilişim malzemesi almak istemiyorum.Hocam daha fazla başınızı ağrıtmayayım bu resimlerdeki sistemlerden hangisi bana en fazla grafik performansı verir renderla filan işim yok grafik performansı versin yeter kasa istersen 1980 lerin kasası olsun grafiğe ve akıcılığına bakarım ben 6 7 ay sonra ssd eklerim zaten 2,3 sene işimi görsün monster laptop alırım dalgama bakarım zaten çok bi beklentim yok olamazda zaten bu bütçeye :D ses çıkarması falanda önemli deil isterse davul gibi bağırsın hiç umrumda olmaz kulaklık takar geçerim.AMD Athlon X4 840 ve pentium g4400 hangi işlemcinin dengi benc mark testlerini bulamadım en azından bu ekran kartıyla.

Son 2 sistem atıyorum daha fazla sormıyacam.2 kere izledim o sistemle alakalı her videoyu anlatmak istediğim bu sistemler o grafik ayarlarını 1,2 tık daha yukarı çekebilirmi mesala fallot 4 ü lowda 30 fps civarı oynadılar bu sistemlerde mediumda 30 fps alırmıyım veya hight gta 5 te aynı şekilde ets2 de incelemelerdeki her oyunun grafik seviyesini 1,2 tık bu sistemlerde arttırabilirmiyim arttırırsam kaç fps civarı alırım en iyi hanginde performans alırım onu anlatmaya çalışıyorum artık bu ikisi son nokta gibi geldi bana bu bütçeye.Bir sorum daha var sormassam kafayı yiyecem gtx750ti oc mi daha iyi r7 360 oc mi?NOT: 1 resimdekinin alttaki fiyatı doğru avantajlı fiyat netten almıyacağım için vurmayacak,2 ci resimdeki altta 6 tl lik mausta dahil bir yanlışlık yok fiyatta.
r7 370 li sistem.png favori.png

Ben inanıyorum ki önemli olan low mediumdan ziyade çözünürlük. Düşük bütçeli sistemlerden de ne yazık ki çok yüksek performans beklememek gerek ne kadar ekmek o kadar köfte ☺.
Vatanı kullanmamanızı tavsiye ederim 100-200 lira pahalı oluyor ve düşük bütçeli sistemlerde 100-200 tl de önemli.

Alacağınız ekran kartının internetten testlerine bakabilirsiniz. İleride yükseltme yapacak mısınız? Yükseltme yapmayacaksanız X4 840 olan sistemi alın. Ancak yükseltme yapacaksanız G4440 olan sistemi alın. Birde sistemdeki o kasa olmamış. Bütçenizi arttırıp bu kasayı almaya çalışın veya kasayı başka bir yerden almaya çalışın.

Bütçe arttıracaksanız: XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA

Başka bir yerden alacaksanız: Aerocool AE-GT-500 Kasa

2-3 sene sonra ben o sisteme i5 takarımama dersenizki amd li sistem 5-6 sene gider onu alırım.Hocam başka yerden almaya çalışırım ama vatadan alma sebebim görerek inceleyerek almak istiyorum böle bir kıllığım var pc malzemesi alırkene hep böle oluyorum.Kradi kartı vs yok kapıda ödemeli bir sitede yok en azından ben bulamadım hocam.Ordan burdan kıstım o dediğiniz ilk kasayı sisteme uydurdum.
Adsız.png

Çift çekirdekli işlemci 2-3 yıla sıkıntı çıkarabilir. Hocam yanlış bilmiyorsam Sinerji'nin ofisine gidip elden alabiliyorsunuz. Ofisi İstanbul'da. Bence ya bütçenizi azıcık daha arttırın yada internet üzerinden sipariş verin. Çünkü aynı paraya daha yüksek donanım almak varken bence daha düşük donanım alınmamalı. Ancak şu sistemide düşünebilirsiniz. İleride 1 tane daha aynı Ram'den alıp güncel oyunları medium-high ayarlarda oynayabilirsiniz. Birde ekran çözünürlüğünüz nedir? Buda R7 360'ın Gta 5 performansı. Birde videoyu çeken arkadaş diğer oyunlarıda test etmiş, kartın performansı size yeterli geliyorsa alabilirsiniz.

Ekran Alıntısı2.PNG

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
ddddddd.png 1080p bu mönitör hocam keşke birazdaha monitörden kısaydım zamanındada daha iyi bir kasa alsaydım diye kafamı duvarlara vuruyom işte anlamıyodum ozaman.Kartın performansı çok iyi harddiski 500gb yapsam ddfsgdfg.png bu ekran kartını alsam daha iyi performans alırmıyım fiyat farkına değermi yada ekran kartını ellemeyip ramı 8gb yapıp harddsiki 500gb ye düşürsem daha iyi olmazmı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı