Hocam internetten alamıyorum vatandan almak zorundayım bu sistemi vatanda almaya kalkınca 1.700 den aşşağı gelmiyor.Hocam böyle bir sistem için 400w yetermi ileride değiştiririm.Ram çok sıkıyo canımı ya recep abi 2500tl lik sistemde 8gb yetersiz diyo 16gb kullanıyolar kafama takıldı oyun oynamak için 4gb ram yeterli diyolar ama 16gb öneriyolar canımı sıkan psu ve ram olayı bu ikisine açıklık gelirse toplıcam ona göre sistem.
Ben diğer ürünlerden kısmamak için 4 GB Ram önerdim. Hani eline para geçince yanına bir 4 GB daha Ram eklersin diye. Yoksa 4 GB günümüz oyunlarında yetersiz geliyor.
Resmini atçam ama döversiniz diye korkuyom 2-3 yorum okudum psu 350-400 arası çalışıyomuş bazısı diyo 380 bazısı diyo 350 bu fiyatada daha ne olsun kalitesiz olabilir ama bu fiyata başka kasa yok aero cool var 170 liraya oda vatanda yok bu fiyata mantıklı geldi bana ama çok sıkıntı çektirirse z3 plus alır geçerim ilerde.Hocam bu sistem olmuşmu birazdaha para biriktirik 3-4 ay bu sistemi alırım diye düşündüm nasıl hocam ileride ssd 1 tane daha harddsik dvd oynatıcı var istemediğim kadar 2020 ye kadar gider inşallah zaten ozamana kadar kim öle kim kala.
Benim aklım çok karıştı AMD Athlon x4 860k mı İntel Pentium G4400 mı daha fazla performans verir? Birisi çekirdek sayısı olarak üstün birisi de yeni teknoloji ve DDR4 olarak.
O kasa olmamış hocam. İsterseniz sadece kasayı internetten alın. Onun dışında sistem gayet güzel görünüyor. Tek modül ram alırsanız ileride yükseltme imkanınız olabilir. Teknoloji çok hızla gelişiyor. 2020'ye kadar R9 295x2 bile oyun oynatmayabilir . Birde Cpuboss ve Gpuboss sitelerine inanmayın.