A10-7870K Sistem Yükseltme

Mertb4kiee

Kilopat
Daha fazla  
Bu bilgisayarı toplamıştım ve şimdi yükseltmek istiyorum. Ekran kartı olarak GTX960 almayı düşünüyorum. Şu an 4x2 olarak 8GB RAM var. 4x2 daha alabilir miyim? Soket var mı? Sistem yükseltme yapınca işletim sistemine bir şey oluyor mu ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1500TL rehberindeki anakart üzerinde 2 ram slotu vardı. Ram yükseltmek istiyorsan elindeki ramleri satman gerekir 2x8GB olarak almalısın. 8GB ram günümüz için yeterli masraf yapma. İleride sistemi yükselteceğin bütçeye eklersin o parayı. Ekran kartı olarak bütçene göre RX 460, GTX 1050Ti ya da RX 470 alabilirsin.

O Anakartta çift slot RAM desteği var. Elindeki RAM'ler iki tane yeni RAM takmak için 1 tanesini çıkarman gerekecek. Ya da elindeki 8 GB modelli RAM'leri satıp, direk 1 tane 16 GB RAM'de takabilirsin.

1500TL rehberindeki anakart üzerinde 2 ram slotu vardı. Ram yükseltmek istiyorsan elindeki ramleri satman gerekir 2x8GB olarak almalısın. 8GB ram günümüz için yeterli masraf yapma. İleride sistemi yükselteceğin bütçeye eklersin o parayı. Ekran kartı olarak bütçene göre RX 460, GTX 1050Ti ya da RX 470 alabilirsin.
Bu sistem için şimdilik sadece ekran kartı gerekliyse gtx1050ti tercih edeceğim eğer rx470den fazla bir farkı yoksa

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı