A10-7870K Sistem

Merak ettiğim birşey var... Arkadaşın bahsettiği APU sistem alındığı takdirde haliyle bilgisayarda bir grafik kartı olmayacak. Bu durum 1 den fazla monitör bağlamak istediğimizde sorun çıkarır mı ?
İşlemci destekliyor. Ama çoklu monitörde oyun oynatabilecek bir işlemci değil.

Peki birşey sorucam ben bu söylediğim parçalarla zaten lol cs go gta 4 gibi oyunlar oynicam en fazla rahat oynuyabilirmiyim ? bu arada güç kaynağı 400 watt frisby 12 watt dedğini tam olarak bilmiyorum kusura bakma.

Peki birşey sorucam ben bu söylediğim parçalarla zaten lol cs go gta 4 gibi oyunlar oynicam en fazla rahat oynuyabilirmiyim ? bu arada güç kaynağı 400 watt frisby 12 watt dedğini tam olarak bilmiyorum kusura bakma.

PSU Frisby markaysa yeni bir PSU alman daha hayırlı olur şayet o PSU'ya sistemini emanet etme derim kardeşim. Eğer bütçeni 100 daha yükseltebilirsen ilk linkini attığım sistemi topla. PSU'yu yine Zalmanın 400W olan modelini seçersen fiyatta birazcık daha düşüş olacaktır. Sana önerdiğim sistemi kaçırma derim. GTX 950 ile LoL, CS:GO, GTA 4 gibi oyunları yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsın. Şayet APU alırsan GTX 950 gibi bir nimetten mahrum kalacaksın. R7 GPU mu yoksa GTX 950 mi? Seçim senin.

Not: Bu arada APU içerisinde ki CPU yani işlemci, önermiş olduğum X4 860K ile aynıdır zaten. APU alırsan ekran kartı olmadığından GPU'yu beslemesi için Ram'leri de yüksek Mhz tutman gerekecek. O da boşa masraf olacak. Halbuki 500TL verip X4 860K+R7 alarak Ram'leri de yüksek Mhz tutmaktansa 250TL X4 860K alıp Ram'leri düşük Mhz tutarak artan parayla GTX 950 alınabiliyor. Hangisi daha mantıklı bunu düşünmek de sana kalmış.

Son düzenleme:
Merak ettiğim birşey var... Arkadaşın bahsettiği APU sistem alındığı takdirde haliyle bilgisayarda bir grafik kartı olmayacak. Bu durum 1 den fazla monitör bağlamak istediğimizde sorun çıkarır mı ?
Eyefinity desteği var 2'den fazlada monitör bağlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı