A10-7870K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Eren_540

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki sisteme MSI GeForce GT710 2GB GDDR3 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı eklemeyi düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım, kısa ve öz olarak sisteme uyumlu mu?
Eğer daha iyi verim alırsın diyeceğiniz bir ekran kartı varsa söyleyebilirsiniz? 1800TL sınırım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki sisteme MSI GeForce GT710 2GB GDDR3 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı eklemeyi düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım, kısa ve öz olarak sisteme uyumlu mu?
Eğer daha iyi verim alırsın diyeceğiniz bir ekran kartı varsa söyleyebilirsiniz? 1800TL sınırım var.

Böyle bir şey yaparsan zarara girersin. A10 7870K daki R7 Graphics GT710 dan çok daha performanslı zaten.

Saol cevap verdiğin için.
Sistemi kurduktan sonra grafiğide oynayışı da gerçekten etkileyecek bir şey katmak istiyorum amacım bu.
Peki gddr5 bir ekran kartı, örneğin GTX1050 Ti MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı yine sisteme uyumlu olur mu, zarara girer miyim ?
Hem kasanın enerji kaynağının, anakartın hem de işlemcinin uyumluluğu açısından soruyorum.

Saol cevap verdiğin için.
Sistemi kurduktan sonra grafiğide oynayışı da gerçekten etkileyecek bir şey katmak istiyorum amacım bu.
Peki gddr5 bir ekran kartı, örneğin GTX1050 Ti MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı yine sisteme uyumlu olur mu, zarara girer miyim ?
Hem kasanın enerji kaynağının, anakartın hem de işlemcinin uyumluluğu açısından soruyorum.
GTX1050TI alırsan on numara olur bu sisteme. 500w olacaksa güç kaynağı fazlasıyla yeter.

Pro APU'ları bekle, acilen alman gerekiyorsa G4560 & H110'lu sistem daha ucuza daha iyisi olur. A10 7870K & A10 7890K bir sistem toplayacaksan, en az GTX 750 < R7 250X < RX 550 takmalısın. Çünkü; zaten dahili GPU R7 240 & GT 740 civarında.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı