Hepinize merhaba arkadaslar öncelikle. Sistemim Technopat'ın videosunuda çektiği 1500 TL sistem toplama videosundaki sistemdir. Özelliklerini yazayım:
Ana Kart: Asus A68HM-K
İşlemci: AMD A10 7870K
RAM: 2x4 GB 2400 MHz
HDD: 1 TB 7200 RPM Seagate
SSD: 120 GB
Power Supply: 500W
Monitör: 21.5 inc 1080p
Kasa Model :Aerocool GT Advance Black Edition
Bu sistemi ilk aldığımda bana yeterliydi ancak sonradan APU'nun grafik kısmının yetersiz kaldığını düşündüğüm için ekran kartı almaya karar verdim. Ekran kartı bütçesi olarak max 800 TL gibi bir bütçem var. Bu parayla GTX 1050 TI veya 1050 veya RX 460 almayı düşündüm ama ana kartım bunu destekler mi (giriş veya soket olarak uyumluluğu varmıdır?) veya işlemcim kaldırır mı? Kaldırmayacak ise sizin önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca ekran kartlarındaki tek fan çift fan olayında çift fan 50 TL kadar daha pahalı gibi arasındaki farklar nelerdir? Ve örneğin GTX 1050 Ti alırsam çift fan geniş olacağından kasaya sığmama gibi problemler olabilir mi?
1050TI için Asus MSI Galax ..... hangisini almalıyım sizce
Ana Kart: Asus A68HM-K
İşlemci: AMD A10 7870K
RAM: 2x4 GB 2400 MHz
HDD: 1 TB 7200 RPM Seagate
SSD: 120 GB
Power Supply: 500W
Monitör: 21.5 inc 1080p
Kasa Model :Aerocool GT Advance Black Edition
Bu sistemi ilk aldığımda bana yeterliydi ancak sonradan APU'nun grafik kısmının yetersiz kaldığını düşündüğüm için ekran kartı almaya karar verdim. Ekran kartı bütçesi olarak max 800 TL gibi bir bütçem var. Bu parayla GTX 1050 TI veya 1050 veya RX 460 almayı düşündüm ama ana kartım bunu destekler mi (giriş veya soket olarak uyumluluğu varmıdır?) veya işlemcim kaldırır mı? Kaldırmayacak ise sizin önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca ekran kartlarındaki tek fan çift fan olayında çift fan 50 TL kadar daha pahalı gibi arasındaki farklar nelerdir? Ve örneğin GTX 1050 Ti alırsam çift fan geniş olacağından kasaya sığmama gibi problemler olabilir mi?
1050TI için Asus MSI Galax ..... hangisini almalıyım sizce
Son düzenleme: