A10-7870K sisteme RAM yükseltmesi vs ekran kartı

Ferhat23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben PC'ye RAM alacaktım ama arkadaşım ekran kartı almamı öneriyor. Sistem aşağıda paylaştım.

Anakart: Gigabyte F2A68HM-DS2
İşlemci: AMD A10-7870k Radeon r7.
RAM: Corsair 8 GB 1600 MHz DDR3 (8*1)

APU bir sistem olduğu için ekran kartı yok, ben bir 8 RAM daha almayı düşünüyordum. Düşüncelerinizi yazar mısınız? Ekran kartıysa hangi marka hangi model? RAM bana göre daha tutarlı geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben PC'ye RAM alacaktım ama arkadaşım ekran kartı almamı öneriyor. Sistem aşağıda paylaştım.

Anakart: Gigabyte F2A68HM-DS2
İşlemci: AMD A10-7870k Radeon r7.
RAM: Corsair 8 GB 1600 MHz DDR3 (8*1)

APU bir sistem olduğu için ekran kartı yok, ben bir 8 RAM daha almayı düşünüyordum. Düşüncelerinizi yazar mısınız? Ekran kartıysa hangi marka hangi model? RAM bana göre daha tutarlı geldi.
Bence RAM alın, daha sonra iyi bir ekran kartına geçiş yaparsınız.

Merhabalar. Arkadaşlarında dediği gibi RAM almak özellikle APU sistemlerde oldukça performans artışı sağladığı için öncelikli olarak RAM alabilirsiniz. Daha sonra ise bu işlemciye göre en fazla ekran kartı olarak RX 560 veya GTX 1050 Ti alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı