A10 7870K Sisteme Windows 7 Kuramama Sorunu

hortumsuleyman

Megapat
Daha fazla  
Siyah ekranı hallettim Windows 7'ye geçmeye deniyorum USB ile. Eski PC'de boot ediyor Win 7 yükleme ekranı geliyor fakat yeni makinede yaptıgımda USB ile başlatmayı seçtiğimde direk Win 10 açıyor. BIOS'tan formati engellemeye yönelik bir şey olabilir mi? Ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum.

Şuradaki PC :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kurmaktaki amacın nedir? Windows 10 kullan.

BIOS engelleme diye bir şey söz konusu değil ancak yakın zamanda çıkacak yeni işlemciler sadece Windows 10'u çalıştırmaya yönelik olacak. Gelelim sorununa; ana kartın UEFI destekli ise dediğin gibi yapabilir BIOS'ta BIOS türü benzeri bir ayar olması lazım onun Legacy yap dene bir de USB'ye ISO yazdırma rehberini izle. Windows 7 ISO dosyasını USB'ye yazdırmak için Windows 7 USB/DVD Download Tool İndir - Win 7 ISO Kopya Oluşturma Aracı bunu kullan.

Yesil ben de aynı sistemi topladım.
Butun parcaları taktım kasaya ve kasayı calıştırdım ama bir şey yok.
Bundan sonra nasıl sistem atabilirim elimde windows 7 orijinal surumu var atanibilir miyim buna yoksa windows 10 mu atmalıyım bilgi verecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurun 7yi ne yapacaksınız bende aynı sistemi toplayacam yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…