A10 7870K Sisteme Windows 7 Kuramama Sorunu

hortumsuleyman

Megapat
Daha fazla  
Siyah ekranı hallettim Windows 7'ye geçmeye deniyorum USB ile. Eski PC'de boot ediyor Win 7 yükleme ekranı geliyor fakat yeni makinede yaptıgımda USB ile başlatmayı seçtiğimde direk Win 10 açıyor. BIOS'tan formati engellemeye yönelik bir şey olabilir mi? Ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum.

Şuradaki PC :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kurmaktaki amacın nedir? Windows 10 kullan.

BIOS engelleme diye bir şey söz konusu değil ancak yakın zamanda çıkacak yeni işlemciler sadece Windows 10'u çalıştırmaya yönelik olacak. Gelelim sorununa; ana kartın UEFI destekli ise dediğin gibi yapabilir BIOS'ta BIOS türü benzeri bir ayar olması lazım onun Legacy yap dene bir de USB'ye ISO yazdırma rehberini izle. Windows 7 ISO dosyasını USB'ye yazdırmak için Windows 7 USB/DVD Download Tool İndir - Win 7 ISO Kopya Oluşturma Aracı bunu kullan.

Yesil ben de aynı sistemi topladım.
Butun parcaları taktım kasaya ve kasayı calıştırdım ama bir şey yok.
Bundan sonra nasıl sistem atabilirim elimde windows 7 orijinal surumu var atanibilir miyim buna yoksa windows 10 mu atmalıyım bilgi verecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurun 7yi ne yapacaksınız bende aynı sistemi toplayacam yakında.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı