A10 7870K tümleşik ekran kartını görememe sorunu

Kadir Özdemir

Kilopat
Yer
İstanbul/Mimaroba
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film ve Animasyon , Animator
BIOS'tan 1800 MHz frekanstaki RAM'leri 2400'e çektim. Bilgisayarı kurdum ettim yerleştim bir tek sorun var ekran çözünürlüğü 1024x768 ekran kartı görünmüyor. Kullandığım ana kart GA-F2A68HM-DS2

Anakartın kendi ekran kartı mevcut çakışıyor mudur ?

DVI-D dönüştürücü ya da DVI-D uçlu bir kablo edinirsem halledebilrimiyim bu sorunu ? 24 pinli sipariş verdim bir tane belki adamlar düşünmüştür diye alt soketten bağlarsam görürüm ekran kartını diye. Lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin anakart 2400 mhz de kapanma sorunu yaratıyor. 2133 e alın ardından sürücüleri güncelleyin. Bios güncellemezseniz birde mavi ekran alacaksınız. Bu yüzden biosu da güncelleyin. Hayla düzelmedi ise Windows 10 a geçip şansınızı deneyin.

Windows 10'a geçtim şuan ekran kartı her şey olmak üzere stabil bir şekilde çalışıyor. Mavi ekran sorunum 2 gündür olmadı.Oyunlarda ki verimliliğindende memnunum , tek sorum şuan bu anakartı nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarı yeniden başlattığımda mouse neden çalışmıyor kapatıp açtığımda ya da mouse'un kablosunu çekip taktığımda çalışıyor? (Mouse: Mad Catz Rat3)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…