A10 7870K tümleşik ekran kartını görememe sorunu

Kadir Özdemir

Kilopat
Yer
İstanbul/Mimaroba
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film ve Animasyon , Animator
BIOS'tan 1800 MHz frekanstaki RAM'leri 2400'e çektim. Bilgisayarı kurdum ettim yerleştim bir tek sorun var ekran çözünürlüğü 1024x768 ekran kartı görünmüyor. Kullandığım ana kart GA-F2A68HM-DS2

Anakartın kendi ekran kartı mevcut çakışıyor mudur ?

DVI-D dönüştürücü ya da DVI-D uçlu bir kablo edinirsem halledebilrimiyim bu sorunu ? 24 pinli sipariş verdim bir tane belki adamlar düşünmüştür diye alt soketten bağlarsam görürüm ekran kartını diye. Lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Adsız.png
sadas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin anakart 2400 mhz de kapanma sorunu yaratıyor. 2133 e alın ardından sürücüleri güncelleyin. Bios güncellemezseniz birde mavi ekran alacaksınız. Bu yüzden biosu da güncelleyin. Hayla düzelmedi ise Windows 10 a geçip şansınızı deneyin.

Windows 10'a geçtim şuan ekran kartı her şey olmak üzere stabil bir şekilde çalışıyor. Mavi ekran sorunum 2 gündür olmadı.Oyunlarda ki verimliliğindende memnunum , tek sorum şuan bu anakartı nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarı yeniden başlattığımda mouse neden çalışmıyor kapatıp açtığımda ya da mouse'un kablosunu çekip taktığımda çalışıyor? (Mouse: Mad Catz Rat3)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı