A10 7870K ve GTX 1050 Sistemde Darboğaz Sorunu

Daha fazla  
Yaklaşık 7 ay önce A10 7870K ile bir sistem topladım. Performansının yetmediğini düşünerek geçen gün GTX 1050 aldım ancak darboğaz yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler bunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,1 KB · Görüntüleme: 146
İşlemci yeterli performansı sağlıyor.
Bios resetleyebilirsin.
Arkada açık olan uygulama veya virüs varmı bir tarattır.

+Kesin değil ama büyük ihtimalle sorun arkada çalışan bir işlemde, işlemciyi yoruyor. Görev yöneticisinden kontrol et boşta ve oyundayken.
Hiçbiri sonuç vermezse format at öylede olmazsa servise götür.

Son düzenleme:
İşlemciyi satıp X4 860K veya X4 880K alırsan sorunun büyük ölçüde düzelir diye düşünüyorum, APU kullanmış biri olarak söylebilirim işlemci gücü zayıf bunların. Yeni nesil APU lar çok güçlü olacak deniliyor ama farklı soket tipiyle kullanılacak..

İşlemciyi satıp X4 860K veya X4 880K alırsan sorunun büyük ölçüde düzelir diye düşünüyorum, APU kullanmış biri olarak söylebilirim işlemci gücü zayıf bunların. Yeni nesil APU lar çok güçlü olacak deniliyor ama farklı soket tipiyle kullanılacak..
Önerdiğiniz işlemcilerin performansı zaten aynı civarlarda, herhangi bir etkisi olmayacaktır (arkadaşın işlemcisinde bir sıkıntı yoksa).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı