A10 7870k Ve R7 250 Uyumu

illumuratti

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. 1 - 2 sene önce Technopat'ın topladığı APU'lu sistemi satın almıştım o zamandan beri ekran kartsız bir şekilde sorunsuz kullanıyorum. Geçenlerde H1Z1'i aldım fakat oldukça kasıyor, oynayamıyorum çözünürlüğü düşürdüğümde ise etrafımı göremiyorum. Fazla bir bütçem yok, dolayısıyla Dual Graphics olarak kullanabileceğim uygun bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu işlemciyle bu kart Dual Graphics olarak çalışır mı ? 2x4 2400 MHz DDR3 RAM kullanıyorum. Araştırmalarım sonucu R7-250 2 GB DDR3'den daha performanslı bir kartmış bu yanılıyorsam düzeltin lütfen, ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğim R7 250'nin GDDR5 versiyonunu takmayı düşünüyorum DDR3 olanı değil. Bu dual graphics etkinleştirmem konusunda bir sıkıntı oluşturur mu ? Önerileriniz için teşekkürler ancak bütçemi en fazla GT 1030'a çıkartabilirim o da sadece H1Z1 oynamak için gerekli mi ? R7 250 işimi görmez mi acaba bu konuda ? Bu arada monitörüm 1366x768 zaten 1080p desteklemiyor ve işlemcim de çok iyi bir şey değil, benim maksadım sadece idare etmesi 1 - 2 sene içerisinde güzel bir bilgisayar toplama planım var.

R7 250 ile GT 1030 neredeyse aynı fiyatta zaten. Ben olsam GT 1030 alırdım.

Dönüştürücüyle beraber 70 - 80 TL fark ediyor söylediğiniz gibi fazla fark yok GT 1030 la. Hocam ikinci el alamam ya taksite böldüreceğim. Dönüştürücüyle kullanmak sıkıntı yaşatır mı peki ? Bu konuda tecrübesi olan var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı