A10 7870K vs G3258 sistem

Yeni konu açarak daha fazla yardım alacağınızı daha öğrenemediniz mi?

Bu insanlara laf sokma hevesiniz nedir arkadaş anlamıyorum gitti. Konu açmadığımı nereden biliyorsun??
Yardım isteyene yardım etmeyeceksen ya sus ya da yönlendireceksen de insan gibi muamele göster !
A10 7870K sistem toplama

Bu sistemede bakmanı öneririm bu işlemci g3258 civarında fakat gtx 950 ekran kartı 750 ti dan çok daha performanslı bir ekran kartı, istersen kasayı daha kaliteli alabilirsin :)

Dosya Ekleri

• gtarkadaş.PNG
    gtarkadaş.PNG
    36,4 KB · Görüntüleme: 157
Bu insanlara laf sokma hevesiniz nedir arkadaş anlamıyorum gitti. Konu açmadığımı nereden biliyorsun??
Yardım isteyene yardım etmeyeceksen ya sus ya da yönlendireceksen de insan gibi muamele göster !
A10 7870K sistem toplama
Sen bunu laf sokma olarak anlıyorsan ayıp sana. İstersen bi' kuralları baştan sona oku. Yeni konu açtıysan burda arkadaşa saygısızlık yaptın demektir, konuyu saptırıyorsun demektir. Seni uyardığım için şanslısın rapor da edebilirdim. Ama siz uyarıdan ne anlarsınız ki? Konuyu saptırdığım için konu sahibinden özür dilerim.

A10 7870K sistem toplama
Kendi sorunuz cevabı için farklı bir konu açın, en doğru cevabı bulabilmeniz için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı