A10-7890K APU Hangi Ekran Kartları ile Dual Graphics Yapılır?

ahmet tayyip

Hectopat
Daha fazla  
AMD a10 7890k ile hangi ekran kartlarını birleştirebilirim? AMD A10 işlemcideki GPU'lar ile ekran kartlarını bir arada kullanmak istiyorum. Lütfen doğru ve açıklayıcı cevap veriniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD a10 7890k ile hangi ekran kartlarını birleştirebilirim? AMD A10 işlemcideki GPU'lar ile ekran kartlarını bir arada kullanmak istiyorum. Lütfen doğru ve açıklayıcı cevap veriniz şimdiden teşekkürler.
kardeşim ben r7250 aldım fakat igd ayarını peg yapiyorum biosdan fakat ayrı ayrı kullandırtıyor bende çözemedim ve hiç bi yerde bnun çözümü yazmıır tecnopat artık bi cevap versin

kardeşim ben r7250 aldım fakat igd ayarını peg yapiyorum biosdan fakat ayrı ayrı kullandırtıyor bende çözemedim ve hiç bi yerde bnun çözümü yazmıır tecnopat artık bi cevap versin
zaten r7 serisi ile birlikte crossfire oluyor uyumlu olan r7 serisi olan ekrankartları r7 250 ve 240 bunlar fakat olmuyor .................

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı