A10 7890k Battleground Performansı

combation26

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu işlemciyi almak istiyorum işlemci R7 128 bit ekran kartı barındırıyor içinde battleground oyununu açar mı söyler misiniz ? Bende şu anda A6 işlemci HD 8470 2 GB ekran kartlısı var. Dediğim oyunu en düşükte kasıyor bunu alırsam kasma yaparım RAM 8 GB. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansı hakkında bir şey söyleyemem. Youtube'da videosu vardır.

Ben olsam sistemi satar, biraz para biriktirir ve bu sistemi alırdım:

Screenshot_2017-05-10-16-43-26-1.png

RAM'lerin hızı önemli en az 2133 Mhz olması lazım. Ancak oyununu açar ama buram buram kasar gibime geliyor. Fazla umutlanmasanız iyi olur. @Neko @er36po @ShadYaqz
youtube yaptığınız incelemeyi izledim bu işlemcinin GTA 5 29-35 Fps Far Cry 4 24-29 Fps Battlefield 4 30-42 Fps arası Tomb Raider Definitive Edition 30-32 Fps Battlefield 1 30-35 Fps bu sonuçlara göre dediğim oyunu oynayabilirmiyim ona göre yarın sipariş vericem

Buna benzer performans alırsınız, bütçe elverirse üstte önerilen sistem gayet iyi ancak RAM hızınız düşükse oda çok etkiler hızlı RAM kullanınız APU ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna benzer performans alırsınız, bütçe elverirse üstte önerilen sistem gayet iyi ancak RAM hızınız düşükse oda çok etkiler hızlı RAM kullanınız APU ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oradaki G3250 yeni nesilmi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı