A10-7890K ekran kartı tavsiyesi

YunusEmre12

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese Merhaba.

Ben 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat sitesindeki sistemi topladım. Şuan için tek slot 8 GB bi RAM kullanıyorum. Ve orada daha güçlü olarak belirtilen A10-7890K'ı almıştım. (Kasanın gücü 500W.)

O zaman yeterli bütçe yoktu diye bu sistemi yapmıştım. Şuan sisteme ekran kartı eklemek istiyorum. Ekran kartına ayırdığım bütçe 1000-1100 TL civarında sizce nasıl bir ekran kartı almalıyım ?

Oynamak istediğim şuan için 2 oyun var biri Counter Strike Global Offensive ve GTA 5. (CS GO'yu şuan oynuyorum oyunda sıkıntı yaşamıyorum ama bazı bölümlerde hafifte olsa kasma yaşıyor oyun. Bu sorununda ortadan kalkmasını istiyorum. GTA 5 ile ilgili daha deneme fırsatım olmadı ama oyun çok büyük. Onuda biraz rahat bir şekilde oynamak istiyorum. Oyun şuanda indiği için şuan ki performansı hakkında bir şey söyleyemiyorum.)
Önerinizin yanında önerdiğiniz ekran kartının tahmini kaç FPS ile oyunları oynatacağını da belirtirseniz çok memnun olurum.

Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı