A10 7890K sistem vs i3 6100 sistem

GokboruYabgu

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
sistemmm.png

İki sistem arasındaki performans farkı ne olur ?
 
i3 daha iyi. Alternatif.
Ara Toplam1.756,66 TL
Toplam KDV316,20 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.072,86 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
Bende 1 saattir bu konuyu araştırıyordum internetten ve senin konunu gördüm. Amd ile İntel işlemci arasında şu farkları buldum. Amd nanometre olarak daha kalın bir işlemci sıcaklık ve voltaj değerleri daha yüksek. Kullandığı soket tipide eski ve güncel değil. İntel'in kullandığı soket tipi güncel nanometre ve voltaj değeri bakımından AMD den daha iyi. HD bir monitör varsa yeni full hd bir monitöre kadar apu olarak idare eder bu işlemciler. Amd nin apusu biraz daha öne çıkıyor burada tabi. Geleceğe dönüklük açısından intel daha iyi. Sağlam bir ekran kartı ile yoluna devam edebilirsin. DDR4 Ram kullanmasıda büyük avantaj. İşlemci değiştireceğin zamanda bu sorun olmaz çünkü en son 1151 pin kullanıyor.
Bende i3 6100 bir sistem alıp uzun bir zaman apu olarak kullanmayı düşünüyorum.
 
Benim arkadaşım da aynen böyle düsünüyordu. Sonra a10 u tercih etti. Birkaç ay sonra da r9 270x aldı. Minik bi araşt8rmadan sonra apu ile gpunun mantel desteği olduğunu öğrendik. 45 fps aldığımız bir oyunda 59 fps almaya başladık. Yine de i3 de teknolojisi ve altyapısı ile öne çıkıyor
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı