Ben şöyle düşündüm bu nasıl peki;
İşlemci:AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci
Anakart:GIGABYTE GA-A320M-S2H AMD A320M Socket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(OC)Mhz Anakart
Ekran kartı:MSI RX570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Not:Bu arada psu 600 watt oradakini sonradan değiştirmiştim.
Not2:Ramlerim ddr3 yanına ddr4 ram koyabilir miyim birde ramlerim attığım anakart ile uyumlu mudur?
Alacaklarım vatan üzerinden olursa iyi olur birde 3000 i geçmediği sürece sıkıntı yok birde eski parçalarımı nasıl satabilirim ya da değerlerinin ne kadar olduğunu nasıl karar veririm daha önceden hiç 2.el eşya satmadım da.
Not:İkinci bir ddr3 8gb ram taksam olmaz mı ?
Öncelikle yorumların için teşekkürler İnternetten alırsam bios güncellemesini nasıl yapabilirim ya da gelen parçalarda bir sıkıntı çıkar mı şu an sizin verdiğiniz sistem birbiri ile uyumlu bir sistem sıkıntı çıkmaz o zaman bunu düşüneyim tekrardan teşekkürler yardımların için.
Zaten tanıdığım bir bilgisayarcı var ona götürürüm peki internetten aldığım yerlerde garantisi bulunuyor mu parçaların ?BIOS Update'i için yöntemler internette mevcut. Bir ufak flash bellek yeterli oluyor. Ancak kendinizden emin değilseniz bir bilgisayarcıya parçalarınızı götürerek düşük bir ücret ile sistemi hazır hale getirirsiniz.
Zaten tanıdığım bir bilgisayarcı var ona götürürüm peki internetten aldığım yerlerde garantisi bulunuyor mu parçaların ?