A10-7890K sistem yükseltme

Şöyle yapayım diyorum nasıl ? Ramden 2 tane alacağım ama ekleyemedim siteye.
Adsız.png

İlla R5 2600 almanıza gerek yok. B2 revizyon R5 1600' de işinizi yeterince görür. Performansı R5 2600'e yakın.

Fiyatta sıkıntı yok ama almışken iyi bir işlemcide olmasını istiyorum çünkü 1 2 yıl içince bölümüm için lazım olur diye.Peki diğer ekipmanlar nasıl bu sistem beni ne kadar götürür ya da rdr2 cyberpunk gibi oyunları 1080p high ve ultra ayarlar arasında açabilir miyim ?

İlla R5 2600 almanıza gerek yok. B2 revizyon R5 1600' de işinizi yeterince görür. Performansı R5 2600'e yakın.

Vatanbilgisayar üzerinden alınacağı için fiyatları incelerseniz orada daha ucuz. Yoksa farklı yerlerden alınırsa fiyat daha da düşer. Tabi revize halde R5 1600 bulmakta kolay değil şu aşamada.

Vatanbilgisayar üzerinden alınacağı için fiyatları incelerseniz orada daha ucuz. Yoksa farklı yerlerden alınırsa fiyat daha da düşer. Tabi revize halde R5 1600 bulmakta kolay değil şu aşamada.
Bazı parçalar vatanda daha ucuz eşleştirdiğim zaman arada çok bir fark olmuyor 100 150 lira arası bende bari almışken tüm işleri vatana yaptırayım dedim.

Şöyle yapayım diyorum nasıl ? Ramden 2 tane alacağım ama ekleyemedim siteye.
Eki Görüntüle 455922

İyi bir kart alıyorsunuz. RDR2 için yeterli olacaktır. Cyberpunk'ın sistem özellikleri daha belli olmadı ancak "bütçe" bu seviyede ise iyi parçalar seçilmiş kanımca.

Fiyatta sıkıntı yok ama almışken iyi bir işlemcide olmasını istiyorum çünkü 1 2 yıl içince bölümüm için lazım olur diye.Peki diğer ekipmanlar nasıl bu sistem beni ne kadar götürür ya da rdr2 cyberpunk gibi oyunları 1080p high ve ultra ayarlar arasında açabilir miyim ?
O biraz zor. Ekran kartı yükseltmeniz gerekir. Ayrıca Vatan Bilgisayar'dan almak zorunda değilsiniz. Bütün internet mağazalarında 14 gün içinde ürünü koşulsuz geri iade hakkınız var. Ayrıca garantisi de olacaktır parçaların.

O biraz zor. Ekran kartı yükseltmeniz gerekir. Ayrıca Vatan Bilgisayar'dan almak zorunda değilsiniz. Bütün internet mağazalarında 14 gün içinde ürünü koşulsuz geri iade hakkınız var. Ayrıca garantısı de olacaktır parçaların.
Diğer parçaların en ucuzunu buldum vatandan karşılaştırdığım zaman aynı fiyata geliyor bazıları dışarıda daha pahalı o yüzden birde ailem somut olarak görmek ve bildikleri yerden almak daha güvenli hissediyorlar eski toprak kafası İnternet alışverişlerini bile daha yeni yeni yapmaya başladılar böyle olunca vatana gidip bu parçaları alıp montajlayıp pcyi geri alırım

Önerim ise Black Friday'de yeniden konu açmanız. Hem biraz daha bütçe artırmayı denersiniz.
Peki beklesem vatanda indirim olur mu çünkü şu an ekran kartım arızalı apu ile duruyorum nerdeyse 1 ay boyunca pcsiz kalacağım ama black friday iyi bir indirim oluyor derseniz bir bilgim olmadığı için soruyorum beklerim elbette.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı