A10 7890K sistemde düşük performans

Aezonerg

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1500 TL'ye sistem toplama rehberinde bilgisayarın aynısının işlemci modeli AMD A10 7890K olan modelini topladım. Sistemimdeki tek fark daha sonrasında RAM yükseltme yapmak istediğimden tek modül 8 GB 2400 MHz RAM kullandım. Diğer tüm bileşenler aynı olmasına rağmen yapılan oyun testlerindeki FPS değerlerini alamamakta hatta ve hatta yanına bile yaklaşamamaktayım. Bunun sebebi sistemimin içindeki RAM'in tek modül olması mıdır?

Bir yandan da 32 inçlik LG'nin Full HD bir monitörünü kullanıyorum. Bunun bir etkisi olup olmadığını araştırdım ama net bir sonuç elde edemedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Ve ayrıca anakart modelini daha yüksek bir model olan MSI A68HM Gaming modeli olarak seçtim. Bu bilginin belki bir yararı olur.

RAM 2400 MHz'de çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı