Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mevcut işlemci ve ekran kartımdır. Ekran kartımı yaklaşık 1 ay önce aldım. CS:GO en düşük ayarlarda Nvidia performans ayarlarında. Dust 2 haritasında 130 FPS'i geçemiyorum, yer yer 70-80 olduğu da oluyor. Bu iki bileşeni test eden kişilerde ultra ayarlarda Min 120, Max 240 alan kişileri gördüm. Darboğaz sorunu mu yaşıyorum? Yani işlemci darboğazı? 80-90-100 FPS kaybına yol açabilir mi veya ekran kartım bozuk olabilir mi? Garantisi devam ediyor lakin faturasını kaybettim, son 2-3 gündür günde 1-2 kere ekran kararıp gidiyor, 3-4 saniye mavi ekran verdiği oluyor. Bugun mavi ekran verirken acayıp "dırrrr" diye yüksek sesli bir ses çikartıyor, driverlar full günceldir. Ekran kartım bozuk olabilir mi? Veya bu kadar FPS düşmesi darboğazdan mı kaynaklanıyordur?