A10 7890K ve GTX 1050 Ti ile Dual Graphics Yapılır mı?

BURAK TIRYAKI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende AMD A10 7890k işlemci var. Ekran kartı olarak içindeki dahili GPU kullanıyordum fakat GTX 1050 Ti aldım. Size sorum işlemcimi sadece işlemci olarak mı kullanayım yoksa dual graphics yapabilme imkanım var mıdır? Bunlardan hangisini nasil yapacağım konusunda da yardımıcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA ekran kartını AMD'nin Dual Graphics yöntemi ile kullanmak isteyeni ilk kez görüyorum. O işlemciler sadece R7 240/250 ile Dual Graphics yapılabilir ve toplam performans GTX 1050 Ti'den az olur. Dual Graphics yapmayacaksın. Sadece eski görüntü sürücülerini DDU ile kaldıracaksın. Ardından ekran kartını takarak BIOS ayarlını PCI Express karta öncelik verecek şekilde ayarlayacaksın. APU'ya ayrılan belleği en düşüğe mümkünse tamamen kapatacaksın. Sistemi başlatıp NVIDIA sayfasından sürücüleri kuracaksın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı