Satılık A10 7890K ve GTX1050 Ti sistem

Muhammed_trn

Hectopat

• İşlemci: AMD A10 7890K 1 yıl 7 ay garanti
  • RAM: Corsair Pro serisi 2x4 2400 Mhz 8 GB DDR3 RAM CL 11 1 yıl 7 ay garanti
  • Anakart: MSI A68HM GAMİNG 2400 MHz 7 ay garanti
  • FC8910G 500WT PSU 7 ay garanti
  • 500 GB HDD garanti yok
  • 120 GB Kingston UV400 550/350 7 ay garanti
  • İGAME GTX 1050Tİ 4 GB (2017de AliExpress'ten aldım aralık ayı gibi elime geçti kart 3-4 ay kadar garanti süresi var.)
  • ASUS VS228DE 21.5" FHD
Monitör bu ikinci el aldım normal bir monitör ekranda dikkatli bakıldıgında anlaşılacak küçük bir leke var.

Klavye, mouse, kulaklık normal kulaklık oyuncu ekipmanı adı altında aldım ama normal diyelim. Ekran kartına HDMI to VGA ile kullanıyorum. HDMI soketi takmak için kasanın arkasında 3 cm'lik alanı inceltmem gerekti. HDMI Soketi takılmıyordu, onun haricinde HDD SATA girişi olması lazım. Bu parçayı takarken kırdım.(5 TL ) Diğer güç girişindeki SATA'yı kullanıyorum. Sistem yorulmamış bir sistem, genel olarak Linux kullanıyorum. Pek oyun delisi değilim. Hatta sistem 17 aydır bende. Bu süreçte en fazla 4 ay Windows kullanmışımdır.
İstenilirse BIOS''tan işlemcinin içindeki ekran kartına RAM'dan bellek ayrılıp çift ekran kartı yapılabilir. Ben harici ekran kartı ile kullandım bu zamana kadar. Kutuları ve kutu içerikleri duruyor. Linux kurulu olarak aktif kullanıyorum sistemi, fiyat önerilerinize açığım. Oyun testi isterseniz çekip paylaşabilirim.
İletişim: instagram: muhammed.py

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı