A10 9600P ve R6 M435DX sistem GTA V açar mı?

• Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.312
  • Etiketler
    amd
Arkadaşlar aşağıdaki laptop ile ETS 2 oyununda %100 çözünürlükte, yüksek ayarlarda 55-60 FPS aldım. Bu laptop GTA V, CS, LOL, battlegrounds açar mı?

AMD A10 9600P 2.4/3.1 GHz 4 CPU.
AMD Radeon R5 M430 2 GB dahili.
AMD Radeon R6 M435DX 2 GB harici.
12 GB RAM + 1 TB HDD.

Aynı sistem bende var ama benim GPU0 ve GPU 1 görev yöneticisinde 512MB, Radeon ayarlarında da R6 M435DX'i 2 GB olarak gösteriyor. Benim bir arkadaşta da aynı sistem var onda da 6 GB'ın hepsini kullanabiliyormuş, dediğine göre sistemi 512 MB kullanmıyormuş. Nasıl oluyor bu bir yardımcı olabilir misiniz? Bir de GTA 5'te ilk görevi yapıyorum ve en son arabaya bindiğimde herhalde ilk görev bitmiş oluyor ama siyah ekranda kalıyor ekranın sağ tarafında da yükleme işareti geliyor ama açılan bir şey yok. Ayrıca görev yöneticisinde Radeon R5'i de R6 M435DX'i de 512MB gösterdiği için GTA 5'de toplam 1GB olarak gösteriyor grafik kısmında.

Aynı sistem bende var ama benim GPU0 ve GPU 1 görev yöneticisinde 512MB, Radeon ayarlarında da R6 M435DX'i 2 GB olarak gösteriyor. Benim bir arkadaşta da aynı sistem var onda da 6 GB'ın hepsini kullanabiliyormuş, dediğine göre sistemi 512 MB kullanmıyormuş. Nasıl oluyor bu bir yardımcı olabilir misiniz? Bir de GTA 5'te ilk görevi yapıyorum ve en son arabaya bindiğimde herhalde ilk görev bitmiş oluyor ama siyah ekranda kalıyor ekranın sağ tarafında da yükleme işareti geliyor ama açılan bir şey yok. Ayrıca görev yöneticisinde Radeon R5'i de R6 M435DX'i de 512MB gösterdiği için GTA 5'de toplam 1GB olarak gösteriyor grafik kısmında.

Bende de aynı sorun var düzeltebildinizmi.

Bende de aynı sorun var düzeltebildinizmi.

Maalesef hayır ama GTA 5'i 1GB'lik grafik kartının dışına çıkarakta oynayabiliyorum pek bir sıkıntı olmuyor kasması yok denecek kadar az zaten...DX11'de hafiften arada bir drop giriyor ama DX10.1 ya da DX10'da rahatlıkla oynanılıyor. Ama dediğim gibi hala bir yolunu bulamadım o adamın nasıl her iki gpusuda 2 GB inanılır gibi değil.Halbuki birisi işlemcinin içindeki kart o nasıl 2 GB oluyor onu da çözemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı