A10-9700 GTX 1050Ti PC alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyorum elinizde Windows 10 yüklü bilgisayar var klavyeye mi oturuyorsunuz? Yazıma dikkat edin mümkünse. Dediğim gibi boşa para vermişsiniz 600 TL'ye Ryzen 3 2200G varken. Bence hemen iade edin o sistemi bu fiyata RX 580'li canavar sistem toplanır. Sizinkinden 2-3 kat daha performanslı olur.

Anlamıyorum elinizde Windows 10 yüklü bilgisayar var klavyeye mi oturuyorsunuz? Yazıma dikkat edin mümkünse. Dediğim gibi boşa para vermişsiniz 600 TL'ye Ryzen 3 2200G varken. Bence hemen iade edin o sistemi bu fiyata RX 580'li canavar sistem toplanır. Sizinkinden 2-3 kat daha performanslı olur.

Bırak büyük ihtimalle 12-13 yaşlarında bir çocuk. Yazmayı bilmiyor, üstüne bir de anlamıyor. O sistemle oyunlarda (orta/düşük ayarlarda) 45-50 FPS aldığında akıllanır.

@227721
Kriz geçirmeye yakınım şu an. Arkadaşım ileride 2600X'e ne gerek var ben onu anlamıyorum. Şu anki bütçen ile çok rahat Ryzen 5 2600X'li, RX 580 8 GB'lı sistem toplardın. Sen gidip parayı çöpe atmışsın resmen. Şöyle anlatayım. İleda 2600 x e geğek yoğ şu ağnki büğçe ile topladı r
Küfür etmeden konuşun kendinizi yırtsanız bile o 1 TB HDD'yi dolduramazsınız. İsterseniz 6150 TL'ye 16 GB RAM'li de toplanır ki toplayacak kişi sanmıyorum. Forum için yetersiz IQ sanırım.

Son düzenleme:
Kriz geçirmeye yakınım şu an. Arkadaşım ileride 2600X'e ne gerek var ben onu anlamıyorum. Şu anki bütçen ile çok rahat Ryzen 5 2600X'li, RX 580 8 GB'lı sistem toplardın. Sen gidip parayı çöpe atmışsın resmen. Şöyle anlatayım. İleda 2600 x e geğek yoğ şu ağnki büğçe ile topladı r
Seninle aynıyız diyebilirim. :D Neyse ne bok yerse yesin giren bana girmiyor nede olsa.

Resminde de Hz. Ali görünce doğru dürüst insan sandım. Sorunlu çıktı arkadaş.

(Payayı çöpe atmışın)
Hakikaten bir sakatlık var burda.
Payayı çöpe atmışın ironidir haberiniz olsun da ban yemeyelim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı