A10 9700 sistem düşük performans

Yagizs2

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Benim elimde Lenovo 90G70057Tx model bir bilgisayar var. Mesela CS:GO'da 100 120 FPS gibi bir değer vermesi gerekirken bilgisayarım 60 FPS'i geçmiyor veya başka oyunlarda diğerlerine nazaran düşük performans veriyor ve ekran kartım yüzde yüzünü kullanamıyor. Bunun sebebi veya sorununu çözmüş değilim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sistem özellikleri:

AMD A10 9700 3.5 GHz.

GT 730 2 GB GDDR 3

1TB WD Blue 7200 RPM HDD.

8 GB 2133MHz Samsung RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Büyük ihtimalle bu videoyu izlediniz ve böyle bir kanıya vardınız. Ancak şöyle küçük bir detay var adamın işlemcisi Ryzen 7 1700 ve işlemci CS de düşünemiyeceğiniz kadar önemli.

Satıp, daha iyi APU sistem alabilirsiniz. Böyle olacaksa, çift kanal RAM ile daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Büyük ihtimalle bu videoyu izlediniz ve böyle bir kanıya vardınız. Ancak şöyle küçük bir detay var adamın işlemcisi Ryzen 7 1700 ve işlemci CS de düşünemiyeceğiniz kadar önemli.

İzlediğim video buydu i3 2120 benim işlemcimden daha kötü olmasın rağmen daha yüksek fps alıyor onu anlamış değilim.
Satıp, daha iyi APU sistem alabilirsiniz. Böyle olacaksa, çift kanal RAM ile daha iyi olur.

Peki satmaya kalksam 2000 TL gibi bir mecraya yerine nasıl bir sistem toplayabilirim ki?

İzlediğim video buydu i3 2120 benim işlemcimden daha kötü olmasın rağmen daha yüksek FPS alıyor onu anlamış değilim.

Aslında pek öyle sayılmaz AMD A serisi işlemciler ekran kartını besleme konusunda bayağı kötüler. Tekli çekirdekte önde olsalar bile işlemci odaklı oyunlarda aşırı derecede sıkıntı çıkarıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı