A10 Android düşürme

SHOCKBLADE

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bende Samsung A10 var ve Android 11'e guncelledim ama guncelledikten sonra acayip kasiyor. Bu yaziyi bile zor yazıyorum klavye açılmiyor Android 10 da da kasiyordu ama bu kadar değildi. Yarin saat 5'ten sonra Android 9'un son sürümünü atacağım. Sizce Android dusurmek mantıklı midir?

Merhaba.
Bende Samsung A10 var ve Android 11'e guncelledim ama guncelledikten sonra acayip kasiyor. Bu yaziyi bile zor yazıyorum klavye açılmiyor Android 10 da da kasiyordu ama bu kadar değildi. Yarin saat 5'ten sonra Android 9'un son sürümünü atacağım. Sizce Android dusurmek mantıklı midir?
Garantisi yoksa uzun ömürlü olması açısından iyi olabilir. Bende Galaxy S4 var, hala custom romlar ile hayatta kalabiliyor.

Merhaba.
Hocam annemin telefonu A10 bizde güncellendik bizde bir sıkıntı yok garantisi varsa garantiye verin bence.

Merhaba.

Garantisi bitince yap derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi bitti.

Bootloader denen kilit var onu açman lazım, sonra eski sürümü indirmen lazım, üstüne programla Android 11'i silip 9'u kuracaksın. En ufak hata cihazı bozabilir ve daha da erişemeyebilirsin en kısaca böyle yapılabiliniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı