Arkadaşlar özür dilerim ilk defa bu forumdayım ve imla kuralı yüzünden 1 günlük ban yemişim (!)
Herneyse . Ben sonradan ekran kartı takmayı düşünüyorum ve ekran kartı takana kadar rahat 5 - 6 ay geçicek , o yüzden intel işlemci alırsam o 6 ayda çekmediğim çile kalmaz oyun konusunda
Hem mesela GTX 760 alıp i3 e taksam veya amd a10-7870k ya taksam öyle arada uçurumlar olur mu ? Hani demişsiniz ya " sonradan ekran kartı takacak isen intel olanı öneririm " diye. Eğer ki arada 3 - 5 fps dışında bir fark olmayacaksa ben amd apu ' lu bir sistem toplamak istiyorum , dediğim gibi cihazı topladıktan en az 6 ay sonra yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum
Aklımda amd a10-7870 k yada 7860k vardı çünkü bildiğim kadarı ile apu ' lardan en iyisi bu ikisi idi önce 7870k sonrada 7860 idi . Tabi ki 7890 k çıkana kadar . Ama 7890k da olur ama dediğim gibi parçaları ucuz ama sağlam bulmam gerek .
örneğin ddr3 2400 mhz ram'lerden en ucuzu şuydu :
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2400MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram
Ben kingston yerine bunu alsam ne değişir , çok mu kötü marka veya çok mu adi bi ürün ?
Aslında maddi yönden çok daha iyiydim ancak bir takım olaylar oldu artık markasını bile duymadığım ürünler kullanmak zorundayım lütfen yardımcı olun arkadaşlar