A101 çalışanları Hot Wheels araçlarını kendileri alıyorlar

Zamaninda Xbox gelmişt, i onları nasıl bitirmişti hemen onlar? Zaten sınırlı sayıda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostun ff nadir koleksiyonlardan biri normal yerlerde geldiği gün bitiyor eğer ki birisinden satın alırsak karaborsa fiyatına kazıklanmış oluruz o yüzden ariyoruz zaten.

Yok Amazon, Hepsiburada, D&R gibi satıcılar ya da zincir oyuncak mağazaları karaborsa koyamaz ne bileyim A101 nereden bulmuş bunları?
 
Ben de Mattel ürünleri satan bir firmada çalışıyorum ben de alıyorum. A kolisinden , L kolisine kadar tüm Treasure Hunt'ları ve STH'ları topladım geri kalan çar çöpü attım standa. Aynı şekilde regular gtr'lar supra'lar ve 5'li Fast & Furious setleri, nadir premium setleri , fast and furious , boulevard , speed machine vs. hepsini kendime alıyorum. Benim mesaim bittiği anda ben de müşteriyim artık yani alabilirim kimse de bir şey diyemez hocam. Zaten çalıştığım firmada mesai saati içinde bir şey satın almak yasak , mesain biter kıyafetini değiştirir gelir alırsın diyor firma. İyi forumlar.
 
Yok Amazon, Hepsiburada, D&R gibi satıcılar ya da zincir oyuncak mağazaları karaborsa koyamaz ne bileyim A101 nereden bulmuş bunları?

Dostum Amazon-Hepsiburada'da satıcılar kendi kafasına göre fiyat koyuyor 220TL değerindeki R34'ü 600e koyan bile var diğer armağan oyuncaklarda tükeniyor veya ff yerine farklı 5'li set getiriliyor tabii armağan oyuncakçıdaki kasiyer almadıysa.
 
Kanka buraya amazon firsat doneminde Al-Sat gider mi yazanlar siz degil misiniz? Yeni D.A. sistemleri ciktigi gun alip ikinci elden ilana koyanlar.. Oyuncu ekipmani indirime girince 5-6 tane almaya calisanlar.. Ulkede zaten bal kalmadi. Simdi recel tutan, helvaya uzanan bile parmagini yaliyor iste.
 
Hot Wheels koleksiyonum var ve biliyorsunuzdur A101'e Fast and furios serisinden 5'li araçlar geldi. Dün ve bugün dahil olmak üzere tam 17 tane A101 gezdim ve sonuç hüsran bulamadım yani. En son bir A101' gittim ve Batman figürümle uyumlu olsun diye Batman temalı şu ürünü aldım.

Eki Görüntüle 1959228

Neyse ben de bunu alıp kasaya gittim işte o sırada suratım asık tabii ki doğal olarak. Kasada ki kadın bana bulamadın mı dedi ve gülümsedi. Ben de ne demek istediğini anladım ve bulamadım dedim. Hızlı ve Öfkeli deme dedi. Ben de evet o dedim. Gülerek ben aldım dedi. Ben de 17 market gezdim bulamadım deyince biraz daha güldü ve suratını ekşiterek ben de çok seviyorum ya direkt aldım geldiği gibi dedi. Ya zaten 17 market gezmişim elim ayağım titriyor karşımda kikir kikir ben aldım diye gülüyor. Arkada sırada bekleyen teyzede gülmeye başladı muhabbete. Abla dedim 150 daha vereyim bana ver. Yok ya ben de çok seviyorum olmaz falan dedi. Kafayı yedim elim boş eve döndüm saatlerce dolanmamla kaldım. Ben eminim ki gittiğim çoğu markette de çalışanlar geldiği gibi cebine attı. Bu çok saçma değil mi ya? Müşteri için gelmiyor mu o ürünler? Madem geldiği gibi kasiyerler alacak o ürünü hiç gelmesin direkt kasiyerlere dağıtsınlar. Yani sadece bu olay olsa neyse düşük stok gelen birçok üründe aynısı oluyor.
Müşterilere getiriyorlar kim para verirse o yapacak bir şey yok ama gülmesi saçma.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı