A101 çalışma masası alınır mı?

Hocam 5 gündür kullanıyorum. Ben çok beğendim iyice sıktım vidaları sağlam kurulum yaptım. Üzerine kasa falan ağır yük koyduktan sonra bayağı sağlam oldu. Kurulumu tek olmama rağmen yapabildim. Ama biriyle yapmak daha kolay olur ve kesinlikle kağıttakine göre yapılmalı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-30 at 03.43.39.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-30 at 03.43.39.jpeg
    209,8 KB · Görüntüleme: 70
Hocam 5 gündür kullanıyorum. Ben çok beğendim iyice sıktım vidaları sağlam kurulum yaptım. Üzerine kasa falan ağır yük koyduktan sonra bayağı sağlam oldu. Kurulumu tek olmama rağmen yapabildim. Ama biriyle yapmak daha kolay olur ve kesinlikle kağıttakine göre yapılmalı.
Hocam kolunuzu falan yaslayınca sallanma yapıyor mu? FPS oyunları oynayan birisiyim ve 2 kolumuda masaya dayıyorum.

Hocam kolunuzu falan yaslayınca sallanma yapıyor mu? FPS oyunları oynayan birisiyim ve 2 kolumuda masaya dayıyorum.

Benim monitör ayağı çok dandik olduğu için ufak şeyde hemen sallanıyorda. Masa genel olarak sağlam yani öyle dokunsan yıkılacak havası falan yok. Monitör ayağınız sağlamsa sorun olmaz. Bende oynarken 2 kolum masada oluyor ama öyle sallama gibi bir huyum olmadığı için bu sorunla karşılaşmadım.

Merhaba arkadaşlar, yeni dizeceğim sistem için masa arıyordum karşıma bu çıktı bilgisayar masası olarak sizce kullanılabilir mi daha alternatif güzel diyeceğiniz masalar var mıdır aynı fiyatta?

Eki Görüntüle 1695399

Eki Görüntüle 1695399

genişlik: 120 cm.

derinlik: 40 cm.

yükseklik: 72 cm.

1. sınıf 18 mm suntalamdan üretilmiştir.

0,4 mm 1. kalite pvc bant kullanılmıştır.

Bunu bilmiyorum ama odama aldığım TV rafinin suntalari daha kurulumunu yaparken çatlamıştı pek kaliteli ürünler degiller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı