derinlik biraz sıkıntı. masaüstü kullanıyorsan özellikle klavyeyi tam sınıra yerleştirmen gerekecek, monitöre de baya bi yakın kalacaksın.
şuna da bakabilirsin
şuna da bakabilirsin
Derinlik biraz sıkıntı. Masaüstü kullanıyorsan özellikle klavyeyi tam sınıra yerleştirmen gerekecek, monitöre de bayağı bir yakın kalacaksın.
Şuna da bakabilirsin.
Bu masaya bakabilirsiniz, kendim kullanıyorum çok memnunum.
Hocam aldınız mı ceramical'ı. Aldıysanız nasıl memnun musunuz?Bunu yıldızlamıştım. Sanırım bunu alacağım.
Hocam kolunuzu falan yaslayınca sallanma yapıyor mu? FPS oyunları oynayan birisiyim ve 2 kolumuda masaya dayıyorum.Hocam 5 gündür kullanıyorum. Ben çok beğendim iyice sıktım vidaları sağlam kurulum yaptım. Üzerine kasa falan ağır yük koyduktan sonra bayağı sağlam oldu. Kurulumu tek olmama rağmen yapabildim. Ama biriyle yapmak daha kolay olur ve kesinlikle kağıttakine göre yapılmalı.
Hocam kolunuzu falan yaslayınca sallanma yapıyor mu? FPS oyunları oynayan birisiyim ve 2 kolumuda masaya dayıyorum.
Merhaba arkadaşlar, yeni dizeceğim sistem için masa arıyordum karşıma bu çıktı bilgisayar masası olarak sizce kullanılabilir mi daha alternatif güzel diyeceğiniz masalar var mıdır aynı fiyatta?
Eki Görüntüle 1695399
Eki Görüntüle 1695399
genişlik: 120 cm.
derinlik: 40 cm.
yükseklik: 72 cm.
1. sınıf 18 mm suntalamdan üretilmiştir.
0,4 mm 1. kalite pvc bant kullanılmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.