Noll77
Decapat
Kusura bakmayın, tam okumadım o anda yazıyı.Bakın fiyat farkı önemli değil, Samsung'un sitesinde stok yok stok olsa alacağım ama stok yok sanırım yazdığımı tam okumadınız.
Kusura bakmayın, tam okumadım o anda yazıyı.Bakın fiyat farkı önemli değil, Samsung'un sitesinde stok yok stok olsa alacağım ama stok yok sanırım yazdığımı tam okumadınız.
Ah Vatan'da 399TL'ye buldum buradan alabilirim teşekkür ederim![]()
Marketten alın geçin, orijinal ürün alt tarafı şarj aleti hocam, neden 100-150 TL daha fazla veriyorsunuz aynı ürüne.
Marketten alın geçin, orijinal ürün alt tarafı şarj aleti hocam, neden 100-150 TL daha fazla veriyorsunuz aynı ürüne.
Köşedeki bakkal mı bu dostum? Zincir markette replika ürün satılamaz. Para ve karar senin tabi.Replika olmasını istemiyorum hocam o yüzden en güvenilir yeri arıyorum.
Marketlerin tarihi geçmiş ürün sattığını çok gördüm ama ilk defa Orjinal ürünü ( Samsung ) etiketiyle korsan olarak satabileceğini iddia ediyorsunuz, 250-350 TL'lik alt tarafı 10 dolarlık ürün hakkında bu konunun buraya gelmesi bile akıl alır gibi değil. Görende zannedecek ki konu sahibi 50 bin TL'ye telefon alıyor, ürün samsung etiketiyle satılıyor, ürünün garantisini samsung'un sitesinde sorgulatmak çok zor bir şey değildir. Allah akıl fikir versin.Çünkü orijinal değilse telefonu 25W şarj etmez.
Şarja takıldığında süper hızlı şarj yazmaz hızlı şarj yazar 15W akım alır.
Samsunglarda 25W alabilmesi için şarj aletinin PD adaptör ve orijinal olması gerekir.
İster Huawei 66W ile şarj et o telefon 15W akım alır.
Marketlerin tarihi geçmiş ürün sattığını çok gördüm ama ilk defa orijinal ürünü ( Samsung ) etiketiyle korsan olarak satabileceğini iddia ediyorsunuz, 250-350 TL'lik alt tarafı 10 dolarlık ürün hakkında bu konunun buraya gelmesi bile akıl alır gibi değil. Görende zannedecek ki konu sahibi 50 bin TL'ye telefon alıyor, ürün Samsung etiketiyle satılıyor, ürünün garantisini Samsung'un sitesinde sorgulatmak çok zor bir şey değildir. Allah akıl fikir versin.
Dostum böyle bir mantık yok, Samsung'un websitesinde ve mağazasında satılan 16,999'luk telefon Teknosa'da 13,750 civarında satılıyor. Ki bahsi geçen ürün alt tarafı orjinal bir samsung 25W şarj aleti, adam A 101 den binlerce liralık alışveriş mi yapıyor? Ürünün garantisi var, kutusunda garanti numarası var hala neyin davasını yapıyorsun. Evinin önündeki marketten gidip 150 tl daha ucuza alma imkanı var, neden almasın. Alt tarafı 250 TL be kardeşim, ne abarttınız şu olayı.Konuyu büyüten sizsiniz.
Teknoloji mağazsından ya da Samsung shoptan alınacak bir ürünü neden rastgele böyle marketlerden alıyoruz.
Hiç güven vermiyor her yerde 400 TL olan ürünün burada bu fiyatta olması şüpheli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.