A101 deterjan kokan tavuk rezaleti!

xxxcefry

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün tavuk almaya gittim piliç mağazalarında bonfile olmadığı için mecburen A101'e gittim. Tavuğu aldım falan eve geldim kesmek için kutusundan çıkardım, kesiyorum falan sonra elimi kokladım ve ağır deterjan kokusu fark ettim. Tavuğu koklayınca da aynı kokuyu aldım mecburen yaptım ve tadına baktım kokusu gibi tadı vardı. Bu olay sizin başınıza da geldi mi?

Merhaba arkadaşlar, dün tavuk almaya gittim piliç mağazalarında bonfile olmadığı için mecburen A101'e gittim. Tavuğu aldım falan eve geldim kesmek için kutusundan çıkardım, kesiyorum falan sonra elimi kokladım ve ağır deterjan kokusu fark ettim. Tavuğu koklayınca da aynı kokuyu aldım mecburen yaptım ve tadına baktım kokusu gibi tadı vardı. Bu olay sizin başınıza da geldi mi?

Evet bu olay bir kere bizim de başımıza geldi hemen gittik iade ettik, genellikle A101 gibi marketlerde 2.kalite diyebileceğimiz tavuk firmalarından oluyor böyle durumlar.

Mecburen yaptım nedir geri götürseydin keşke öyle şey mi olur. Bozuk tavuğu yıkadılar mı acaba 🤔
Olabilir, absürt haberler görüyoruz. Dâhâ geçen gün "bozuk tavukları nehirlere döküyorlar" adlı video izlemiştim.

@xxxcefry bu arada zincir marketten bütün tavuk almamalısın, bozuk ürünler de çıkıyor ara sıra.

Evet bu olay bir kere bizim de başımıza geldi hemen gittik iade ettik, genellikle A101 gibi marketlerde 2.kalite diyebileceğimiz tavuk firmalarından oluyor böyle durumlar.

Hocam bu yasal bir şey olmaması lazım inanılmaz sinirim bozuldu keşke iade etseydim.

Mecburen yaptım nedir geri götürseydin keşke öyle şey mi olur? Bozuk tavuğu yıkadılar mı acaba 🤔

Hocam bilmiyordum zaten aşırı protein ihtiyacım vardı mecburen tadı aynı değildir diye düşünmüştüm.

Olabilir, absürt haberler görüyoruz. Dâhâ geçen gün "bozuk tavukları nehirlere döküyorlar" adlı video izlemiştim.

@xxxcefry bu arada zincir marketten bütün tavuk almamalısın, bozuk ürünler de çıkıyor ara sıra.

Evet bonfile almıştım diğer yerlerde kalmadığı için ama artık almayacağım bu rezillikten sonra.

Bir kere A101 markete gittik bozuk etleri satıyorlardı.

Tavsiyem a101, şok gibi marketleri tercih etmemeniz olacaktır. Bundan sonra sadece Bim ve File'den alışveriş yapıyorum. Orada daha kaliteli ve güzel oluyor.
Mümkünse tabii en iyisi güvenilir bi kasaptan almak, fakat günümüz şartlarında çoğu kişi kasapa gidemiyor maalesef.

Babam tarım kredi kooperatifte tavuklara bakarken tavukların 1 senelik süresi olduğunu görmüş hata olup olmadığını sormuş. "Bir şey olmaz amca dondurucuda tavuklar 1 sene beklesede bozulmaz." cevabını almış. Bizim dondurucuda tavuk bir hafta beklerse, o tavuğu pişirmek içimize sinmiyor. Bunlar tavuğu 1 sene bekletiyorlar dondurucuda... Tavuğu kasaplardan alın, hem daha uygun hem daha temiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı