A101 gibi marketler 2-3 aylık eleman alır mı?

furrqyy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim, şimdiye kadar yazları genelde kendi mağazamızda ya da dükkanımızda çalıştım, ilk defa başka bir yerde çalışmak istiyorum 2-3 ay ama bunun için marketler sorun yaratır mı? Bildiğim kadarıyla devamlı çalışacak çalışan arıyorlar.

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim, şimdiye kadar yazları genelde kendi mağazamızda ya da dükkanımızda çalıştım, ilk defa başka bir yerde çalışmak istiyorum 2-3 ay ama bunun için marketler sorun yaratır mı? Bildiğim kadarıyla devamlı çalışacak çalışan arıyorlar.
Hocam 2-3 ay sonra çıkacağım demeyin devamlı çalışmak istiyorum deyin çıkmanız gerektiğinde de istifanızı verirsiniz.

Hocam 2-3 ay sonra çıkacağım demeyin devamlı çalışmak istiyorum deyin çıkmanız gerektiğinde de istifanızı verirsiniz.
Evet katılıyorum. Ben zamanında öyle yapmıştım. Girerken söylemeyin arkadaşın dediği gibi. Hatta uzun süreli çalışmak istiyorum diye girin. Ama şöyle bir şey var. Şimdi girip 2-3 ay sonra çıkarsan ilerleyen zamanlarda tekrar girmek istediğinde işe almazlar tekrar güvenip.

peki soruyorlar bunu genelde bunu nerede ne okuyorsunuz vs ben şehir dışında üniversite okuyorum bunu nasıl gizleyebilirim ki bence zaten işe alırken belgelerde vs göreceklerdir

Arkadaşım geçen ay çalıştı, Temmuz ayına girdiğimiz gibi işten kendisi çıktı. Normal ücret haricinde yol ve yemek ücreti ödüyorlar, onu yatırmadılar diye çıkmıştı. Çıktığı gün yarısını yatırmışlar ek ücretin. Bir sürü belge isteyeceklerdir sizden. Çalışacağınız şubeyi de seçemiyorsunuz bu arada.

Evet katılıyorum. Ben zamanında öyle yapmıştım. Girerken söylemeyin arkadaşın dediği gibi. Hatta uzun süreli çalışmak istiyorum diye girin. Ama şöyle bir şey var. Şimdi girip 2-3 ay sonra çıkarsan ilerleyen zamanlarda tekrar girmek istediğinde işe almazlar tekrar güvenip.

İlerisi için çok bir önemi yok sürekli bu işi yapacağımı düşünmüyorum ya da marketler dışında önerebileceğin bir iş var mı parttime çalışabileceğim vsvs ilk defa başka bir yerde çalışacağım belirttiğim gibi.

İlerisi için çok bir önemi yok sürekli bu işi yapacağımı düşünmüyorum ya da marketler dışında önerebileceğin bir iş var mı parttime çalışabileceğim vsvs ilk defa başka bir yerde çalışacağım belirttiğim gibi.
Hocam İşkur'un sitesinden bak iş ilanlarına. Bir de çarşıya çık dükkanların çok olduğu yerlerde dolaş. Giyim mağazaları, tekstil, restaurant, cafe gibi yerlerde bulma ihtimalin olabilir. En kötü part time bir yere girersin. Öyle bir yer zaten senden belge diploma şu bu istemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı