A101 iş başvuru koşulları nedir?

maeldraa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Üniversite öğrencisiyim. 3-4 aylık bir boş sürem olacak önümüzdeki aylarda tatil olduğundan dolayı. 1.5-2 ay A101'de çalışmayı düşünüyorum aileme yük olmamak için. Önerebilecekleriniz tavsiye etmeyecekleriniz veya vereceğiniz tüyolar neler? Ayrıca birkaç sorum olacak. 1.5 ay çalıştığımızda aylık maaşı 26 bin olarak düşünürsek 39 bin lira mı almış olacağım yoksa 13 bin yatırılmıyor mu? 2 ay dolmadan çıkarsam direkt çıkabiliyorum değil mi?

İşten istediğiniz zaman çıka bilirsiniz. Ama 2 hafta önceden belirtmeniz lazım.
Market çalışanlarına 39 vereceğini düşünmüyorum 26'dır muhtemelen. Eğer veriliyorsa yemek parası gibi şeyler içine dahil ola bilir.

Kanka sakın 2 3 ay çalışacağım deme yoksa almıyorlar uzun süreli düşünüyorum kariyer düşünüyorum de her türlü alıyorlar senden hijyen belgesi çalışabilir raporu falan bir de askerlik durumu DenizBank hesaba açmanı istiyorlar sonra işbaşı ama dediğim gibi sakın 2 3 ay çalışacağım çıkacağım deme eğer part-time çalışırsan maaşının yarısını alırsın full time çalışırsan asgarinin bir tık üstü.

Kanka sakın 2 3 ay çalışacağım deme yoksa almıyorlar uzun süreli düşünüyorum kariyer düşünüyorum de her türlü alıyorlar senden hijyen belgesi çalışabilir raporu falan bir de askerlik durumu DenizBank hesaba açmanı istiyorlar sonra işbaşı ama dediğim gibi sakın 2 3 ay çalışacağım çıkacağım deme eğer part-time çalışırsan maaşının yarısını alırsın full time çalışırsan asgarinin bir tık üstü.

Hocam deniz hesabım var neler istiyorlar biraz daha bilgi vb verme şansın var mı? Maaşlar hakkında falan bu raporları nereden temin etmem lazım.

Hocam deniz hesabım var neler istiyorlar biraz daha bilgi vb verme şansın var mı? Maaşlar hakkında falan bu raporları nereden temin etmem lazım.
Gidip konuşursan sana bi liste atacak gerekenlerin listesi senin gidip alabileceğin belgeler hijyen belgesi ( bunu halk eğitim merkezinden 300 tl karşılığında alabiliyorsun ) çalışabilir belgesi ( aile hekimine randevu al sana kan tahlili yaptıracak bide akciğer filmi çekecek sonra alırsın çalışabilir belgesini ) diğer belgeleri e-devlet den alıyorsun.

Bu arada Denizbank hesap dökümanı alman lazım onu gidip bankadan istersin

Gidip konuşursan sana bi liste atacak gerekenlerin listesi senin gidip alabileceğin belgeler hijyen belgesi ( bunu halk eğitim merkezinden 300 tl karşılığında alabiliyorsun ) çalışabilir belgesi ( aile hekimine randevu al sana kan tahlili yaptıracak bide akciğer filmi çekecek sonra alırsın çalışabilir belgesini ) diğer belgeleri e-devlet den alıyorsun.

Bu arada Denizbank hesap dökümanı alman lazım onu gidip bankadan istersin
yaklaşk 2-3 ay önce kan tahlili yaptırdım ama onu götürsem kabul ederler mi acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı