A101 kullanılmış Amazfit Verge sattı

mehmet3737

Kilopat
Makaleler
1
Kolay gelsin. A101 sitesinden Amazfit Verge akıllı saat aldım. Gelen saat açılmış. Daha evvel kullanılmış. Bariz belli. Güvenlik etiketi yırtılmış ve kutusu açılırken hasar görmüş. Ek olarak pislik içinde. Neyse önemsemedim pek, kullanırım diye düşündüm. Cihaz temiz, çizigi falan yoktu. Sarja taktım, şarj almıyor, kesiliyor. Sürekli A101 müşteri hizmetlerini aradım. İade etmek istediğimi ilettim. İade alamayiz, kutu açılmış ürün. Anlatiyorum, bana geldiğinde zaten ürün açılmıs, kullanılmış. Anlamiyor. Kısacasi nasıl bir yol izlemeliyim? 1 günlük saat. Bir dünya para verdim. 😔

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta neden böyle birşey aldın? Hiç mi şüphelenmedin? Şimdi de tüm sorumluluk sende.

Umarım cihaz elinde patlamaz.

Ayrıca güvenlik etiketi açılmış cihazı niye alıyorsun? Memlekette A101'mi bitti?

Hocam işiniz biraz zor gibi. Aldıktan sonraki tüm sorumluluk sizde ve sizin kullanmadığınıza dair bir kanıt yok. Zaten aldıktan sonra artık marketle ilişiği kesiliyor ürünün. Keşke markette baksaydınız ya da açarken kameraya çekseydiniz.

Hocam işiniz biraz zor gibi. Aldıktan sonraki tüm sorumluluk sizde ve sizin kullanmadığınıza dair bir kanıt yok. Zaten aldıktan sonra artık marketle ilişiği kesiliyor ürünün. Keşke markette baksaydınız ya da açarken kameraya çekseydiniz.

Şu an için şansımız deneyeceğiz olursa olacak olmazsa elimizde patladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı