A101 sahte mal satar mı?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Merhabalar,

Uzun süredir hayalim olan elektrikli Scooter'ı almaya karar verdim. En ucuz fiyat A101'de ve babam siparişi vermiş. MediaMarkt üzerinden alacaktım ancak aralarında 500 TL falan vardı. Sizce sorun olur mu? Yani kulaklık falan olsa çakma olması daha yüksek ihtimal ancak scooter olunca bilemedim. Mi uygulamasındaki bağlantıdan anlaşılır diye düşünmekteyim. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü firmada sahte ya da çakma ürün olabilir. Daha önce bir limonata firmasının kendi ürünün aynı adıyla A101 için ürettiği limonataya hiç limon koymadığı tesbit edilmişti. Yine BİM'in sattığı bal sahte çıkmıştı. Geçen hafta BİM'in Çin malı sarımsakları "yerli" etiketi ile sattığı ortaya çıktı. Kimseye güvenmeyin derim.

Sahte ürün satmaz. Ve diyelim ki böyle bir durum var, Mi uygulaması üzerinden anladığın takdirde ürünü gider iade edersin.

Garantisi Mi TR ise sorun/sahte olacağını sanmam ama 500 lira biraz fazla geldi bana.
Ürünün normal fiyatı kaç TL sen ne kadara aldın?

Normali demeyelim de MediaMarkt’ta 4799 iken A101’de 4199.

Edit: 600 imiş. Tam bakmamıştım fiyata.

Merhabalar,

Uzun süredir hayalim olan elektrikli Scooter'ı almaya karar verdim. En ucuz fiyat A101'de ve babam siparişi vermiş. MediaMarkt üzerinden alacaktım ancak aralarında 500 TL falan vardı. Sizce sorun olur mu? Yani kulaklık falan olsa çakma olması daha yüksek ihtimal ancak scooter olunca bilemedim. Mi uygulamasındaki bağlantıdan anlaşılır diye düşünmekteyim. Siz ne diyorsunuz?
Mediamarkt kazık A101 ucuz. Sıkıntı çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı