Aras the Great
Kilopat
13 binden fazla şubesi var yazıyor internette güvenmemekte haklısın birşey diyemiyorum, çakma saat olabilir değil miBir tek bana mı güven vermiyorsun acaba ey A101.
Piyasaya göre %30-40 civarında daha düşük fiyata satıyor olmaları bende bir soru işareti oluşturuyor. Ünlü saat tedarikçilerinden birinde çalışmış biri olarak bu fiyatlar resmen yurtdışındaki fiyatlarıyla aynı.13 binden fazla şubesi var yazıyor internette güvenmemekte haklısın birşey diyemiyorum, çakma saat olabilir değil mi
Değil hocam, çok yakın zamanda amazonda da aynı fiyata düştü bu saatler.Piyasaya göre %30-40 civarında daha düşük fiyata satıyor olmaları bende bir soru işareti oluşturuyor. Ünlü saat tedarikçilerinden birinde çalışmış biri olarak bu fiyatlar resmen yurtdışındaki fiyatlarıyla aynı.
SNK357K1 modeli Günkut'ta 12.600 TL.@CQBB piyasaya yakın fiyatlar %30-40 farklar nerde gördünüz acaba?
Hocam kampanya zaten. Normal fiyatlarından bir avantajı olmalı ki satabilsin.SNK357K1 modeli Günkut'ta 12.600 TL.
SNXL72K1 modeli Kosovalı'da 16.600 TL. Eminsaatte ise 14.250TL.
SRPH89K1 modeli Aydınsaat ve diğer satıcılarda 16.400 TL.
Emoji bırakan arkadaşlara selam olsun)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.