A101 vs Hepsiburada

Heosiburadada 2 yıl garantiliymiş hocam oradan sipariş verdim.

Zaten aynı fiyata getirdim sonradan indirim koduyla herkese teşekkür ederim yardımı için.
Yani insanlar güvenli dese bile crack indirme aslında olay bu ben 1 ay önce bilgisayarın anakartına virüs girdi format virüsü temizleme falan 1000 TL masraf çıktı şu ki Kaspersky güvensiz sitelere girişi engellliyor benim PC dede Kaspersky var.

Sıfırlandı mı PC.

Satıcısı Hepsiburada mı?

Satıcı Hepsiburada ise kesinlikle Hepsiburada'yı öneririm. A101'de zaten garanti için Lenovo'ya verecek fakat Hepsiburada güvencesi yeter benim için.

A101'de veya Hepsiburada'da alınca ne değişecek? A101 marketi pazar yeri mi sanıyorsun? A101'de al, geç. Yok, Hepsiburada'dan alacağım ve 1 hafta beklerim diyorsan, Hepsiburada'dan al, geç.

Aynı fabrikadan çıktığı için kalite aynıdır diye düşünüyorum. A101'de daha uygunsa oradan al. Aynı ürünse tabii.

Fiyat farkıda varsa tabii ki ucuz olanı tercih et.

Aralarında fark yok. Bu ürün zincir marketlere gelmiyor sonuç olarak ikisi de sıfır kapalı kutu , ucuz olanı tercih etmen en iyisi.

Elektronik cihaz olunca mevzu genelde direkt üreticiyle konuşun ayağına baştan savıyorlar. Fiyat nerede uygunsa oraya yönelmek lazımdır.

Ucuz olan yerden al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı