Çözüldü A101'de askerlik şartı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes3500

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 18 yaşına yeni girdim, şok'a sordum askerlik yapmadan olmaz dedi. BİM de askerlik olmadan zor dedi. A101 askerlik istiyor mu acaba? Bilen/çalışan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim, bazı hedeflerim için para biriktirmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Ertelemiş ya da yapmış olman lazım. Migros, A101, şok hepsinde geçerli bu durum.

Bazı durumlarda ertelemiş olsan bile mesela lise mezunusun 2 yıl erteleme hakkın var 18-19 yaşındasın o zaman da almayabilirler. Şube yöneticisine veya bölge yöneticisine bağlı.
Ertelemiş ya da yapmış olman lazım. Migros, A101, şok hepsinde geçerli bu durum.

Bazı durumlarda ertelemiş olsan bile mesela lise mezunusun 2 yıl erteleme hakkın var 18-19 yaşındasın o zaman da almayabilirler. Şube yöneticisine veya bölge yöneticisine bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nasıl erteleyeceğim ki daha askerlik yaşım gelmedi. Almazlar mı?

e-Devlet'te askerliğim kısmında yoklaman gözükmüyorsa başvurabilirsin A101'e.

1761509209605.png

Şöyle bir şey lazım. Süreç zaten en az 1 yıldır muhtemelen. O da geldiyse eğer. Yine başvurabilirsiniz.

e-Devlet'te askerliğim kısmında yoklaman gözükmüyorsa başvurabilirsin A101'e.

Eki Görüntüle 2594160

Şöyle bir şey lazım. Süreç zaten en az 1 yıldır muhtemelen. O da geldiyse eğer. Yine başvurabilirsiniz.
Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu yeri kullanamazsınız diyor. Başvurabilir miyim acaba? Bir de bu tecilli diye mi geçiyor yani sorarlarsa askerlik ne durumda diye ne demeliyim çok teşekkür ederim bu arada.

Başvurursunuz hocam. Askerliği sorduklarında henüz askerliğim gelmedi, gelince erteleyeceğim falan deyin. Zaten uzun süre çalışacağınızı sanmıyorum maksat sizi işe alsınlar. Eğer ertelemeyeceğim gideceğim derseniz zaten gidecek başkasını alalım diyebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı