A101'de çalışılır mı?

A101 SKT'li ürün satıyor milletin sağlığıyla oynuyor, biz satmak istemediğimizde işten çıkarmakla tehdit ediyorlar ne yazık ki hasta olup 5 gün rapor aldığım için işten çıkardılar, çalışanını bu kadar köle gibi gören, bu kadar mobing uygulayan, bir firma görmedim gerek müşteriler gerek çalışmayı düşünenler A101'den uzak durun çalışmayı düşünenler ruh sağlığınız için, alışveriş için gitmek isteyenlerde kendi beden sağlığınız için bunu dikkate alın özetlemem gerekirse hani Kemal Sunal'ın filmlerinde hak yiyen toprak ağaları vardı A101 o toprak ağası, A101 personelleri ise oradaki marabalar ha içerideki mağaza sorumluları var onlarda tam bir hak yiyiciler bu adamlar oradan aldıkları ahlar ile nasıl evlerine ekmek götürüp çocuklarının boğazlarından geçiriyorlar anlamış değilim maalesef demek ki insanlıktan pek uzaklar vicdanı olanlar orada bir yere gelemezler insan hayatının zerre değeri yok orada ne çalışana ne de müşterilere, müşteriler olarak A101 de çalışsaydınız eğer nasıl pislik şeylerin size satışa sunulduğunu anlardınız bir vatandaş olarak üzerime düşeni yaptım geri kalan bu yazıyı okuyup sizin takdirinizde böyle firmalar asla barınmamalı ayrıca çalışmayı düşünen arkadaşlarım hakkınızın yenmesine gelemeyen ve vicdan sahibiyseniz psikolojik dengenizi bozup mobing görmek için A101'de çalışabilirsiniz ama zaten insan değilim her türlü hak yer mobingi ben uygularım derseniz CEO bile olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…