A101'de satılan Piranha marka 18W duvar şarjı alınır mı?

Auricularıs

Decapat
Daha fazla  
Şarj aletim bozuk Xiaomi marka telefonum var 18W hızlı şarjı destekliyor Piranha ucuz alınır mı? İşimi görür mü telefona zarar verir mi illa orijinal mi almalıyım? Bir de 2 girişi var 1'i USB diğeri Type-C wattı bölünür mü sadece USB girişiyle 18W güç alır mıyım?

https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-18-w-duvar-sarji/
Şarj aleti bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj aletim bozuk Xiaomi marka telefonum var 18W hızlı şarjı destekliyor Piranha ucuz alınır mı? İşimi görür mü telefona zarar verir mi illa orijinal mi almalıyım? Bir de 2 girişi var 1'i USB diğeri Type-C wattı bölünür mü sadece USB girişiyle 18W güç alır mıyım?

https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-18-w-duvar-sarji/
Şarj aleti bu.

Fiyat performans ürünü ama orijinalinden aldığın verimi alamazsın yani bir Samsung'un verdiği watt vardır bir de bunun.

Fiyat performans ürünü ama orijinalinden aldığın verimi alamazsın yani bir Samsung'un verdiği watt vardır bir de bunun.

Yani verim derken şu an şarj aletim bozuk olduğu için çok yavaş şarj ediyor bana hızlı şarj etmeli ve telefona zarar vermemeli uzun süre de dayanmalı bunları biraz da olsa karşılar mı hocam.

Yani verim derken şu an şarj aletim bozuk olduğu için çok yavaş şarj ediyor bana hızlı şarj etmeli ve telefona zarar vermemeli uzun süre de dayanmalı bunları biraz da olsa karşılar mı hocam.
Piranhayı kullandım uzun ömürlü de oluyor kısa ömürlü de biraz da şans işi belki.
Çünkü 2 tane piranha marka mouse almıştım. 1'i 1 ay geçmeden tuşu takılı kaldı. Diğeri 1.yılını doldururken tuşu takılı kaldı. Yani her ikisi de aynı şeyi yaşadı. Ama 2'sini toplam 40 TL ye almıştım yani gerçekten ucuzdu.

Size önerim bütçeniz varsa orijinal almanız, tabii sizin tercihiniz.

Hocam üzerine 200-250 daha koyup orijinal alabilirsin tavsiye ederim gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı