A101'deki Piranha Mini Klavye Nasıldır?

Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar. Kullanmak için perşembe günü A101'e gelecek klavyeyi almak istiyorum. Ama kalitesi nasıl kullanışı nasıl bilmiyorum. Kullanan biri varsa görüşlerini yazabilir mi? (Klavye fotoğrafın en altındaki mini kablosuz olan.)

1595778391909.png

Kardeşim A101 kalvye falan alma sakın bak söylüyorum sana fare aldım 1 hafta olmadı iki defa tıklıyorum anca. Acıyor ayrıca klavyede öyle oyunda klavye geç algılıyor bayağı sert basman lazım cöp yani alma sakın. Makrası everst cöp yani.

Kardeşim A101 kalvye falan alma sakın bak söylüyorum sana fare aldım 1 hafta olmadı iki defa tıklıyorum anca. Acıyor ayrıca klavyede öyle oyunda klavye geç algılıyor bayağı sert basman lazım cöp yani alma sakın. Makrası everst cöp yani.
Kardeş ben başka üründen bahsediyorum. Senin dediğim Everet marka. Benim dediğim Piranha marka. Tamam Piranha iyi bir marka olmayabilir ama ben buradaki klavyeden bahsediyorum. Başka klavyeden veya fareden bahsetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı