A101'deki Piranha 2345'i aldım

Dayanamadım. Yarın sistemi montajlayınca inceleyeceğim. :D

1.jpg

2.jpg

Hayırlı olsun 3-4 renkli parlak LED ışıklar döşenmiş devasa Piranha yazısı yazılmış bir membran klavye pek bir şey beklemesin alacak arkadaşlar. 'Gaming' değil 'ışıklı mışıklı'. Ancak bütçesi olmayıp ışıklı klavyem olsun diyenler için bir fikir olabilir.

Hayırlı olsun 3-4 renkli parlak LED ışıklar döşenmiş devasa Piranha yazısı yazılmış bir membran klavye pek bir şey beklemesin alacak arkadaşlar. 'Gaming' değil 'ışıklı mışıklı'. Ancak bütçesi olmayıp ışıklı klavyem olsun diyenler için bir fikir olabilir.
Merdiven altı markaların gaming ibaresi çaktığı dandik ürünleri almaya ben de meraklı değilim. A4Tech, Logitech gibi markaların dümdüz ürünlerini bu ışıklı mışıklılara tercih ederim. Yani bunları biliyorum.

Sadece A101'de gördüm ve 40 liraya göre güzel geldi. İnsanlar arada denemek, şans vermek için de alışveriş yapar. Bu devirde 150-200 lira altında kaliteli ürün bulmayı da kimse beklemez merak etmeyin.

Merdiven altı markaların gaming ibaresi çaktığı dandik ürünleri almaya ben de meraklı değilim. A4Tech, Logitech gibi markaların dümdüz ürünlerini bu ışıklı mışıklılara tercih ederim. Yani bunları biliyorum.

Sadece A101'de gördüm ve 40 liraya göre güzel geldi. İnsanlar arada denemek, şans vermek için de alışveriş yapar. Bu devirde 150-200 lira altında kaliteli ürün bulmayı da kimse beklemez merak etmeyin.

40 liraya iyiymiş yav. Benim klavye de bozuluyordu. Yarın varsa bakayım bir.

Çok ses çıkartıyor mu basılınca, tak tuk?

Yazı yazarken rahat oluyor mu peki? Oyundan çok yazı yazmak için kullanıyorum ben.
Yukarıda dediğim gibi sistemi montajlamadığım için fazla inceleyemedim. Ama yazı yazmaya uygun gibi durmuyor. Hem geceleri ses yapar hem de tuşlar çıkıntılı olduğu için rahat olmaz. Benim kablosuz bir A4Tech var, onu sırf bu nedenden arkadaşıma vermekten vazgeçebilirim. Yani kablosuz yazı, kablolu oyun şeklinde kullanırım.

Anladım, eyvallah, çok sağolun.
Yukarıda dediğim gibi sistemi montajlamadığım için fazla inceleyemedim. Ama yazı yazmaya uygun gibi durmuyor. Hem geceleri ses yapar hem de tuşlar çıkıntılı olduğu için rahat olmaz. Benim kablosuz bir A4Tech var, onu sırf bu nedenden arkadaşıma vermekten vazgeçebilirim. Yani kablosuz yazı kablolu oyun şeklinde kullanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı