A101'deki Piranha Mini Klavye Nasıldır?

Kardeşimde olan cihazın aynısı gibi. Fiyatı güzel ama...
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle) ve sadece oyun için alıyorsanız ki zannetmiyorum, almayın.
Ayrıca ne için alacaksınız ? Güzel bir cihaz ama bence gereksiz.
En azından benim için.

Arkadaşın dediği gibi televizyon ve televizyona bağlayıp bilgisayar kullanmak dışında pek bir şeye yaramaz. Yani ben bulamadım. 🙃

Aldığım kablolu olan her A101 ve BİM malı 1 yılı çıkarmadan bozuldu ama bu kablosuz. Bence alınır. 40 Liraya kablosuz klavye alıyorsun yani tabi fazla bir şey beklemeyeceksin. Kısa vadede iş görür.
Arkadaşın dediği gibi televizyon ve televizyona bağlayıp bilgisayar kullanmak dışında pek bir şeye yaramaz. Yani ben bulamadım. 🙃
Akıllı tahta gibi alanlarda da kullanılabiliyor. Kısıtlı düşünmeyin.

Kardeşimde olan cihazın aynısı gibi. Fiyatı güzel ama...
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle) ve sadece oyun için alıyorsanız ki zannetmiyorum, almayın.
Ayrıca ne için alacaksınız ? Güzel bir cihaz ama bence gereksiz.
En azından benim için.

Oyun için değil. Raspberry Pi cihazımda kullanmak için alacağım. Şu anda kullandığım klavye standart klavye ve taşıması zor oluyor boyutundan dolayı.

Aldığım kablolu olan her A101 ve BİM malı 1 yılı çıkarmadan bozuldu ama bu kablosuz. Bence alınır. 40 Liraya kablosuz klavye alıyorsun yani tabi fazla bir şey beklemeyeceksin. Kısa vadede iş görür.

Akıllı tahta gibi alanlarda da kullanılabiliyor. Kısıtlı düşünmeyin.
Evet fiyatı uygun. İnternette daha pahalıydı. Burada ucuz görünce almaya niyetlendim. Ama markası Piranha olunca biraz tereddüt ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı