A101'den alınan kulaklıkta ses karışması

Sadece Gravity

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 3-4 ay önce A101'den 40-50 TL'ye bir kulak üstü kulaklık aldım. Bu güne kadar beni çok güzel idare etti(normalde bana bir kulaklık 2 ay falan dayanır). Gerek evdeki canavar(kedimiz) düşürdü, gerek ben düşürdüm süngeri falan ayrıldı. Kabloları gözüktü ben bantladım emektarı. Bugün kulağıma taktım normal her gün yaptığım gibi arkadan şarkıyla oyun oynuyordum. Birden şarkıda insan sesini ayırarak şarkıyı çalmaya başladı. Ben ilk başta virüs falan zannettim, virüs taraması başlattım bir şey bulamadım. Sonra belki tarayıcıdandır dedim Opera'dan Chrome'a geçtim yine aynıydı. En sonunda(biraz geç de olsa) kulaklığı çıkarttım şarkı normaline dönerek çaldı kulaklık değiştirdim şarkı yine normaline döndü. Yani A101'den alınan bir kulaklık nasıl insan sesini ayırabiliyor ve onu nasıl şarkıdan çıkartıyor ve bunu neden yapıyor? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sevdiğim şarkılardan nefret eder duruma geldim kulaklarım kanayacak. Kulaklığım bahsettiğim gibi bozulduğu için şu an kulaklık olarak Casper'ın Via S48 tabletinden çıkan kulaklıkla idare etmek zorundayım. Şarkı dinlemek bende artık bir bağımlılık oluşturdu dinlemeden edemiyorum bu yüzden kulak kanseri olacağım sanırsam. Bu kulaklık değil mübarek sanki Amerika Sovyetlere kulaklık gönderiyor bu kulaklığı kullanan Sovyet askerleri de sağır oluyor. Bas desen yok, kulağa tam oturmuyor, şarkı senin sevdiğin şarkı mı diye bir tereddüt ediyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı