A101'den Bloody Terminator alınır mı?

BayEjder

Hectopat
Ürün linki aşağıda. Sizce Katar Pro mu veya bunu mu alayım? Katar Pro boyutunda bir mouse kullandım ve küçük olduğu için pek rahat edemedim, o yüzden bu modele yöneldim. Alınır mı? Lütfen başka önerilerde bulunmayın, ikisinden birini alacağım.

Katar Pro küçük geldiyse başka şansın var mı? Ya tutuş şeklini Katar Pro'ya uyduracaksın ya da bunu alacaksın, hangisi kolayına gidiyorsa.

Katar Pro küçük geldiyse başka şansın var mı? Ya tutuş şeklini Katar Pro'ya uyduracaksın ya da bunu alacaksın, hangisi kolayına gidiyorsa.
Eğer katar pro, elimin rahat etmemesine değecek kadar üstün bir sensöre ve performansa sahipse, küçük olmasına rağmen alabilirim. Bana nasıl tutacağımı söylemek yerine, teknik bilginiz veya bu iki mouse ile tecrübeniz varsa yardımcı olun.

Az önce sıcak bastı ve gidip karta para atıp, ufak boyuna rağmen katar pro aldım. Yoğun yardımdan dolayı herkese teşekkür ederim. Yani nasıl teşekkür etsem bilemiyorum, süpersiniz arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı